'Şımarmak yok! Daha kazanılacak çok maç var'

‘Şımarmak yok! Daha kazanılacak çok maç var’

'Şımarmak yok! Daha kazanılacak çok maç var'

Zonguldak kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, oyuncularını uyardı.

‘Şımarmak yok! Daha kazanılacak çok maç var’

 Hafta sonunda deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Zonguldak kömürspor’lu futbolcular, bu müsabakanın hazırlıklarına başladılar.  Silivri ve Bandırma maçlarından 6 puan çıkartan Zonguldak kömürspor’da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Şenol Demir, dün yapılan antrenmanda futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Bandırma maçının sevincini yaşadıklarını ve artık bu karşılaşmayı unutmaları gerektiğini belirten Şenol Demir, antrenman öncesinde  futbolcuları ile yaklaşık  yarım saatlik bir toplantı yaparak  çeşitli uyarılarda bulundu.

RAKİBİN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ

Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Son iki maçta mükemmel bir oyun sonrası 6 puanla ayrılarak camiamızı mutlu ektik.  En son Pazar günü oynadığımız ve 2-0 kazandığımız Bandırma maçının sevincini yaşadık. Artık bu maçı unutmalıyız. Önümüzdeki kazanılacak çok maç var. Çıkışımızı sürdürmek için hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçından da puanla dönmemiz şart. Rakibimizin son sıralarda yer alması kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç bizi bekliyor. Biz diğer maçlarımıza nasıl hazırlandıysak Karşıyaka maçına da aynı ciddiyetle  hazırlanıp istediğimizi alarak dönmek istiyoruz. Futbolcularımızla konuşuyoruz. Şımarmak ve rehavete kapılmak yok. Bandırma’yı unuttuk. Şimdi Karşıyaka’yı düşünüyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER