Skora yönelik değil, spora yönelik amaç güdüyoruz

Zonguldak Ereğli Spor Akademisi kuruldu.

Skora yönelik değil, spora yönelik amaç güdüyoruz

Zonguldak Ereğli Spor Akademisi kuruldu.

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü bünyesinde spor akademisi kuruldu. 7’den 70’ bir çok gence spor yaptırmayı amaçlayan akademide Antrenör Muhsin Aydın koordinatörlüğünde yine Antrenör Erkan Kılıçarslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Erbakıcı görev alıyor.

Üç hocanın takibi ve eğitimleri ile gençlerin spor yapmalarını sağlamayı ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı ilke edinen akedemi Zonguldak Ereğli Spor Kulübü bünyesinde hizmet veriyor. Konu ile ilgili olarak Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Teknik Patronu Muhsin Aydın şunları söyledi.

‘Öncelikle şunu belirtmek isterim. Amacımız gençlere spor yapmayı sevdirirken hedefli olmalarını sağlamaktır. Her zaman hedeflerini ‘başarı’ olarak belirleyen gençler topluma yararlı birer birey olurlar. Zonguldak Ereğli Spor Kulübünün alt yapısında resmi müsabakalarda yer alacak olan ve alt yapı liglerimizi akademi olarak görmeyi ve yine akademisyen hocalarımız ile bu yolda yürümeye karar verdik. Bir çok katagoride liglere girerek gençlerin spor alışkanlıklarını kazanmalarını sağlayacağız. Adeta spor okulu olarak adlandırdığımız alt yapımızda iyisi ile kötüsü ile bir çok genci barındırmayı planlıyoruz. Skora yönelik değil spora yönelik amaç güdüyoruz. Alınan sonuçtan ziyade kaç tane gencimize spor yaptırabiliyoruz onu ön planda tutacağız. Ancak bu hedefsiz olduğumuz anlamına gelmesin. Hedefsiz bir insan boş bir çuvala benzer. İşte bu yüzden herşeyden önce oyuncularımıza hedefli yaşamayı öğreterek spor yaptıracağız. Belki kurum takımları gibi imkanlarımız olmayacak. Ancak bu bizi yıldıran bir gerekçe sayılmaz. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacağız. Bölgemizde hedefli ve gerçekten bir şeyleri başarmak isteyen gençleri Zonguldak Ereğli Spor Kulübünün akademisine bekliyoruz.’

Ayrıca Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yazılı açıklamasında takımın teknik patronunun Muhsin Aydın olduğunu ve Antrenör Erkan Kılıçarslan ile Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Erbakıcı’nın takımın bütün katagorilerinden bire bir sorumlu olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER