Soğuğa aldırmadan forma satışı yapıyorlar

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kurulan Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılanırken, örnek teşkil edecek sosyal sorumluluk projeleri ile de herkesimin takdirini kazanıyor.

Soğuğa aldırmadan forma satışı yapıyorlar

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kurulan Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu gittikleri her yerde yoğun ilgi ile karşılanırken, örnek teşkil edecek sosyal sorumluluk projeleri ile de herkesimin takdirini kazanıyor.

Alaplı’da bir süre önce spora gönül veren gençler tarafından kurulan Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu ilçede sosyal sorumluluk projeleri ile de örnek olacak çalışmalara imza atmaya hazırlanırken, hem Alaplı Belediyespor’a katkı sağlamak hem de ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklara ‘ Çocuklar Üşümesin’ sloganıyla forma satışlarına başladı.

SOĞUĞA ALDIRMADAN FORMA SATIŞI YAPIYORLAR

Alaplı´da bir hareket olsun, en azından futbola ve sahalara bir canlılık, renk gelsin diye soğuk havada forma satışı yapan Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu hiçbir beklentisi olmadan sadece Alaplı Belediye spor’a, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için canla başla çalışıyor.

Alaplı Merkez Camisi önünde stant açarak forma satışı yaptıklarını belirten Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu Genel Koordinatörü Ferhat Demirezen,” Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu olarak ilk olarak ‘ Çocuklar Üşümesin’ sloganıyla yapacağımız 93 ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bot ve mont yardımı kampanyamızı hayata geçirmek amacıyla forma satışlarına başladık. İnşallah desteğin çok olması halinde bot ve monta ek olarak atkı ve bere de vereceğiz. Bunun yanı sıra gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, maddi imkânı olmayan öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunmak, Alaplı´nın birlikteliğini spor aracılığı ile sağlamak öncelikli hedeflerimizdir. Bu vesile ile bizlere yardım ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YAZICIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Mavi Şeytanlar taraftar grubu Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu´nu ziyaret ederek, 67 İhsan Yazıcıoğlu yazılı Alaplı Belediyespor forması hediye ettiler. Yazıcıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ereğli Belediyespor´un geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Vefaspor maçında Mavi Şeytanlar taraftar grubunun verdiği desteğe de teşekkür ederek, Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı olur. Siyasette de eğitimde de sporda da bu böyledir. Ereğli ve Alaplı et-tırnak gibidir. Taraftarlar her zaman itici güçtür. Sportmence, Ereğli ve Alaplı´ya yakışır bir süreci devam ettirmeniz temennisiyle dedi.

GELGEÇ,BAŞARILAR DİLEDİ
 
Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu daha sonra Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç’i de ziyaret ederek ‘67 Muharrem Gelgeç’ yazılı Alaplı Belediyespor forması hediye etti.Kendisine verilen forma için teşekkür eden Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, “ Mavi Şeytanlar Taraftar Grubumuz kısa sürede yaptığı etkinlikler ve projelerle gerek bizler ve gerekse tüm ilçe halkımızın takdirini kazandılar. Ben kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Her zamanda yanlarında olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER