'SON MAÇ ÇOK ÖNEMLİ'

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, çok önemli açıklamalarda bulundu

'SON MAÇ ÇOK ÖNEMLİ'

 

 Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda oynanan ve 2-1 yenik ayrıldıkları Şanlıurfaspor maçı ve Üzülmez Gönlü Alışır sahasıyla ilgili gerekli çalışmaları değerlendirdi. 

PUANLA DÖNEBİLİRDİK

Caner, “Şanlıurfaspor maçına da eksiklerle gittik. Semih, Hasan Küçcük, Onur ve Sinan yoktu. En az 4 eksikle gittik. Orada ellerinden geleni yaptılar. Özellikle ikinci yarı tek kale oynamışlar. İlk yarı verilmeyen bir penaltı var. Maalesef 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldık. Maçı 1-1 yaptıktan sonra kalemizde o golü görmeseydik, belki de oradan puan alabilecektik ”dedi.

YAZIŞMALARIN YÜZDE 80’Nİ TAMAM

Caner, “Tesis için adımlarımızı attık ve gerekli işlemleri tamamladık. Yazışmaların yüzde 80’i tamam. Şu an Türkiye Taşkömürü’nün o tesisin içerisinde yer alan bir binası var. O binayı Üzülmezspor’dan bazı arkadaşlar ve görevliler muhafaza etmeye çalışıyorlar. Sıkıntı içerisinde olan bir yer. Tinerciler ve benzeri kişiler geliyorlar binaya. Bu binaya Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun da razı olmasıyla, bir bütün halinde Bakanlığa sunacağız. Yazıyı bekliyoruz. Olumlu sonuç gelmesi halinde, inşallah oraya kazma vurmak nasip olacak. Sahayı yaptırarak, Zonguldakspor’a tesis kazandırmak istiyoruz ”dedi.

İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN OLMADI

  Caner, “2 deplasman üst üste oynadık ve alabileceğimiz en iyi puanı almak istedik. Ama özellikle Kahramanmaraşspor maçının 45’inci dakikasında kalecimiz Sinan’ın sakatlanması neticesinde ikinci yarıya yedek kaleci ile başladık. Tabi Sinan’ın tecrübesi ayrı. Onu bulmaları mümkün değil. Orada tecrübesizliğin verdiği talihsizlik neticesi mağlup olduk. İyi oynamamıza rağmen olmadı” şeklinde konuştu.

KALECİ SİNAN’IN OLMAMASI BU DURUMA NEDEN OLDU

  Caner,  “Sinan’ın olmaması çok önemli bir faktör. Çocuklar ellerinden geleni yapsalar bile kaleci çok önemli. Kalede yaşadığımız eksiklikler, iki maçtan da puansız ayrılmamıza neden oldu. Hesapta olmayan durumlar bunlar ”dedi.

NAZİLLİ MAÇINI 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYORUZ

Caner, “Bu hafta Nazilli Belediyespor ile oynayacak takım. Kamil, sarı kart cezalısı olması nedeniyle oynayamayacak. Sinan ve Semih bu müsabakada da yok. Ama son maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp, sahamızda, seyircimizin önünde üç puan alarak, ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Rakibin nerede, hangi sırada olduğu önemli değil. Son maç olduğunu düşünmeden, sanki ilk maçmış gibi sahaya çıkarak mücadele etmemiz gerekiyor. 3 puan almak için futbolcularımız ve teknik heyet ellerinden geleni yapmayı planlıyorlar. Taraftarımızda umarız sezonun son maçında takımlarını yalnız bırakmazlar ”şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER