Taraftar derneğinden kulüp yönetimine ziyaret

Taraftar derneğinden kulüp yönetimine ziyaret

Taraftar derneğinden kulüp yönetimine ziyaret

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Timur Şen ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret etti.
Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Günay, Özgür Savaş Özüdoğru ve Mahmut Recevik ile yaklaşık yarım saat süren toplantıda ‘21. Şampiyonluk balosu’, ‘Dernek Üyeleri için yeni sezon kombine ve bilet talepleri’, ‘İkili ilişkiler (Kulüp - Dernek ) ve AR-GE araştırmaları’, ‘Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği yeni yönetim kurulu listesi takdimi ve onayı’, Spor okulları faaliyetleri ve başarılı sporcuların geleceğine yönelik fikir alışverişi’, Ereğli ve bölge taraftarları hakkında anekdotlar’ konularını görüşerek Başkan Mustafa Cengiz ve ekibine başarı temennilerini ilettiler. Gerçekleştirilen ziyarette ayrıca Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Timur Şen ve yönetim kurulu üyeleri Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’den özel bir talepte bulunarak, düzenlenmesi düşünülen 21. Şampiyonluk balosuna GS TV ve Süper Lig - Bayan Basketbol - Engelsiz Aslanların elde etmiş oldukları 3 kupa ile katılımlarını rica ettiler. Yapılan görüşmelerde ilişkilerin devamı hususunda mutabakat sağlanırken, görüşmelerin memnuniyet, iyi dilek ve temenniler ile sona erdiği öğrenildi. Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklamada Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman Derneğin yanında olduklarını belirttikleri ifade edildi.
Öte yandan, Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Timur ŞEN (Başkan), Ayhan TAŞDELEN, Adil ÖZTÜRK, Anıl KARATAŞ, Cihangir YAĞIZ, Ercan YALÇIN, Ercan KORKMAZ, Egemen Nuri ERDOĞAN, Eren DEMİRCAN, Erdal AKGÜL, Fatih DEMİREL, Fatih ÇAPAR, Fatih ŞENDOĞAN, Metin AYDIN, Murat YILMAZ, Mehmet MADENCİ, M. Kutsi BAŞSARIOĞLU, Murat AYDIN, Mustafa ÖNER, Necip KARACA, Nuri DENİZ, Oğuz ÖRNEK, Ömer DURDU, Süha BAYDEMİR , Serkan YALÇIN, Sinan ÖZLÜK, Turan ÜNLÜ, Tayfun TANYILDIZ, Tekin ALABAŞ, Yıldıray ÇELENK, Zafer AKAR, Zafer YAZICI.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER