Taraftarlardan teröre ortak tepki

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Zonguldak Kömürspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Taraftarlardan teröre ortak tepki

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’tayer alan Zonguldak Kömürspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarlarıteröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ZonguldakKömürspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları bugün 13.30 daoynanacak Zonguldak Kömürspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesiMadenci Anıtı önünden başlayarak stada kadar teröre tepki yürüyüşüdüzenlediler.Zonguldak Kömürspor taraftarları ve Erzurum’dangelen taraftarlar bir araya gelerek düzenledikleri yürüyüşte teröre tepkigösterdiler. Valilik önündeki Atatürk anıtında toplanan taraftarlar 1 dakikalıksaygı duruşunda bulundular ardından İstiklal Marşı okudular. “Şehitler ÖlmezVatan Bölünmez” “Her Türk Asker Doğar” gibi sloganlar atarak yaşanan terörolaylarına tepki gösteren taraftarlar ardından olaysız bir şekilde dağıldılar.

Düzenlenen yürüyüş hakkında açıklama yapanZonguldak Kömürspor tribün liderlerinden Miraç Balcı “Terör konusunda bizim vediğer illerdeki taraftarlarında bu konuda duyarlı olduklarını biliyoruz. Bizdebugün Erzurum’dan gelen arkadaşlarımız ile birlikte teröre lanet yürüyüşüyaptık. İnşallah bundan sonra askerimiz polisimiz ölmez bizimde bu konudaduyarlı olmamız lazım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER