TARİHİ SKORA İMZA ATTILAR

TARİHİ SKORA İMZA ATTILAR

gundemeregli.com-26 Eylül Perşembe günü başlayan Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası final turu müsabakalarında ikinci maçını oynayan Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı tarihi bir skora imza attı.

8 takımın mücadele ettiği şampiyona finallerinde ilk maçını Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Takımı ile oynayan ve rakibini 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselen Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı, 27 Eylül günü Sakarya’da karşılaştığı Konya İdmanyurdu’nu da 8-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Sakarya’da oynanan ve saat 13.00’te başlayan yarı final mücadelesinde Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilk yarıyı 7-0 gibi açık bir farkla kapattı. Maçın ikinci yarısında da oyun kontrolünü elinde tuttu, bu yarıda da bir gol bularak karşılaşmayı tarihi bir skorla 8-0 kazandı. Yarı final maçında golleri Derya Arhan (3), Damla Bozyel (2), Ece Türkoğlu, Banu Aykanat ve ve Funda Aydınalp attı. Çeyrek Final ve Yarı Final maçlarını açık farklarla kazanan ve iki maçta 12 gol atıp sadece bir gol yiyen takım, 29 Eylül Pazar günü final maçına çıkacak. Sakarya Şehir Stadı’nda oynanacak ve saat 12.00’de başlayacak maçta Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı Ankara FOMGET karşısında da galip gelerek ilçemize bir Türkiye Şampiyonluğu daha getirmek istiyor.

Kdz Ereğli Belediyespor Basın Sözcüsü Altan Akçakese şunları söyledi”Üç aylık yaz mevsimini bu şampiyonaya hazırlanmak için harcayan evlatlarımızla ne kadar gurur duysak az. Bugün evlatlarımız, kendi kategorilerinde Türkiye’nin en iyi iki takımından biri olmaya hak kazandılar. Ancak elde ettiğimiz hiçbir başarı ile yetinmeyen evlatlarımızın tek hedefi, Pazar günkü maçı da kazanarak Karadeniz Ereğli’nin adını bir kez daha şampiyon sıfatı ile yan yana getirebilmek. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bunu başarabilecek güçte, azimde ve kararlılıktayız. Allah izin verirse Pazar günü akşam saatlerinde Karadeniz Ereğli’ye bir Türkiye Kupası daha getirerek bu şampiyonluk coşkusunu halkımızla birlikte yaşayacağız. Çocuklarımıza destek veren ve dualarını onlardan esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Umarım şampiyon olarak bizleri sevenleri çok daha fazla mutlu edeceğiz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER