Tarkan Adik´ den Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğine ziyaret

Kdz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik, Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğini ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Tarkan Adik´ den Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğine ziyaret
Kdz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğini ziyaret ederek, yeni yönetime  başarı dileklerinde bulundu.
Yeni Yönetime seçilen Kdz.Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk ve yönetimine başarılar dileyen Adik,Öncelikle yeni dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi; Göreve geldiğiniz andan itibaren çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz, çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum. Umarım el birliği ile Ereğli´de çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. ´´ dedi
Adik ve Ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk ise ;Kdz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğive diğer dernekler ile birlikte inşallah Ereğli´de çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. ´´ dedi
Ziyaretin sonunda Kdz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik,Kdz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk´e plaket sundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER