Tarkan Atık istifa etti!

Tarkan Atık istifa etti!

Tarkan Atık istifa etti!

Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Atik, yerel genel seçimlerinde CHP’den Belediye Meclisine aday olduğu için dernek başkanlığından ayrıldığını “Büyük BEŞİKTAŞ Aileme ve Kamuoyuna Saygılarımla.” Başlığıyla duyurdu.

Tarkan Atik duygularını şöyle ifade etti.
 

“Bundan 10 yıl önce taraftarı olmakla her zaman gurur duyduğum Beşiktaş Kulübü’ne ve ilçemizdeki Büyük Beşiktaş Taraftarına hizmet etmek amacıyla çıktığımız, kurucu başkanı olduğum, Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’ndeki Başkanlık görevinden Kentimiz geneline sosyal kültürel ve ekonomik kalkınma anlamında önemli hizmetlerde bulunabilmek adına 31Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Meclis Adaylığım dolayısıyla ekibimizle birlikte ülkemizde en yüksek noktaya getirdiğimiz derneğimizi siyasetten uzak tutmak adına istifa ediyorum.

Beşiktaşımızın Efsane Başkanı Sayın Süleyman Seba’nın “Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!” sözüyle yaptığımız sayısız sosyal sorumluluk projeleri ile derneğimiz Türkiye’de 7 defa yılın derneği seçilmiş, ilçemizde ve bölgemizde birçok ödüle layık görülmüştür. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor Kulüplerinin Ereğli’deki dernek Başkanları ile birlikte Tüm Türkiye’ye örnek bir işbirliğine imza atarak “Renklerin Kardeşliği” Platformunu kurduk ve birçok sosyal projeye imza attık ve ödüller aldık. Ekip çalışması anlayışıyla yaptığımız bu güzel anıların gururunu da yanıma alarak görevimi bırakıyorum.  Şimdi; Kdz. Ereğli’ye hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Belediye Başkan Adayımız Sayın Halil Posbıyık’ın belediyecilikteki tecrübesi ve geliştirdiğimiz projeler ile her zaman en iyisini hak eden Kdz. Ereğli’nin 31 mahallesine siyasi parti ve mahalle ayrımı gözetmeksizin, çok özel hizmetlerde bulunmak hedefindeyiz.

Tüm Ereğli’yi kucaklıyoruz. Birlik ve beraberlik ile bunu da başaracağımıza inanıyorum. Siyasete değil, hizmet etmeye talibiz. Bundan sonraki görevim boyunca ve görevim sonrasında yine kalbim Beşiktaş sevgisiyle atacak, yüreğimdeki siyah beyaz aşkı sonsuza kadar yaşayacaktır. Bunu zaten söylememe gerek yok.  Beşiktaş uğrana, şehrimiz uğrana, insanların mutlu olacağı kaliteli sosyal bir yaşam uğrana daima çalışacağıma söz veriyorum. Bu süreçte derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar çalıştığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, kadın kollarımıza, gençli kollarımıza, eşlerimize ve taraflı tarafsız bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Sizleri öncelikle Allah’a sonra birbirinize emanet ediyorum. Saygılarımla…”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER