Terzi, 4 isim verdi!

Cahit Terzi, 4 isim verdi!

Terzi, 4 isim verdi!

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cahit Terzi, alınmasını istediği 4 oyuncunun ismini Başkan Süleyman Caner ve  transfer komitesine bildirirken, ikinci yarı çalışlarının Pazartesi günü start alacağını  ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısını 20 puanla 11’inci basamakta tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da ikinci  yarı mesaisi başlıyor. Geçen hafta sonu oynanan ve 3-1 galibiyetle sonuçlanan  Etimesgut  Belediyespor maçı sonrası  bir hafta izin verilen futbolcular, Pazartesi günü kendi  tesislerinde toplanacaklar. Pazartesi günü saat 14.30’da ilk antrenmanını yapacak olan futbolcular, 1 hafta boyunca kendi  tesislerinde çalışacaklar.

TERZİ - CANER ZİRVESİ  

Özel işleri nedeni ile  birkaç gündür il dışında bulunan Teknik Direktör Cahit Terzi, dün  şehrimize döndü. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile bir araya gelen Terzi, takımın içinde bulunduğu son durum hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

4 OYUNCU İSTİYOR

Kadroda yer alan oyuncularını durumlarının da masaya yatırıldığı görüşme olumlu  geçti. Teknik Patron Cahit Terzi,  ara transferde  takıma  takviye yapmak için alınmasını istediği 4 oyuncunun isimlerini  Başkan Caner ve transfer komitesine  bildirdi. Terzi’nin raporu doğrultusunda  görüşmelerin bugünden itibaren başlayacağı  öğrenildi. Kırmızı-Lacivertli ekipte Pazartesi gününden itibaren  ayrılacak olan  futbolcuların isimlerinin de  netleşmesi bekleniyor. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER