TERZİ, İLK ETAP ÇALIŞMASINI DEĞERLENDİRDİ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor´un Antrenörü Cahit Terzi, sezon hazırlıklarının ilk etabını istedikleri şekilde tamamladıklarını söyledi.

TERZİ, İLK ETAP ÇALIŞMASINI DEĞERLENDİRDİ
gundemeregli.com-Spor Toto 3. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor´un Antrenörü Cahit Terzi, sezon hazırlıklarının ilk etabını istedikleri şekilde tamamladıklarını söyledi.
Antrenör Cahit Terzi, sabah Fener Sahası´nda yapılan idman sonrası ilk etap çalışmasını değerlendirerek, “İlk hazırlık döneminin Zonguldak’ta yaptığımız son antrenmanıydı. Son antrenmanı test ile bitirdik. Çocuklarla üç gün sonra şehirde buluşacağız. Üç gün antrenman yapıp Nevşehir’e kampa gideceğiz. Buradaki çalışmalardan çok memnunum. Çocuklar gerçekten iyi çalıştı. Bu çalışmanın semeresi zaten ön hazırlık antrenmanlarıydı. Kampa hazırlıktı. Kampta daha rahat edeceklerine inanıyorum. Kampa hazırlık maçlarının yoğunluk olduğu bir program düşünüyoruz Nevşehir’de. Onun içinde gelen arkadaşlarında adaptesiyon anlamında, uyum anlamında çok güzel bir birlikteliği oldu takımla. Zaten biliyorsunuz mevcut takımın omurgasını kurmuştuk, 10 tane oyuncu ile anlaştık. Gelen arkadaşlarda bize katkı verebilecek gerçekten genç, yetenekli, iyi futbolcular. Onun için herkesin merak ettiği şeyler flaş transferlerdi. Her zaman flaş transferlerle şampiyonluklar gelmiyor, başarı gelmiyor. Biz geçen seneki düşüncemizi devam ettiriyoruz, o felsefede devam ediyoruz. Başarılı olacağımıza kesinlikle inanıyorum. Çünkü çok istekli, arzulu ve yetenekli gençleri bir araya getirdik. Tabi kampta eksik olan bir, iki yer olabilir. Bunla da ilgili nokta transferler düşünüyoruz zaten. Onun için ikinci kamp bizim eksiklerimizi görebileceğimiz bir süreç olacak. Orada yapacağımız hazırlık maçlarında gördüğümüz eksiklikler üzerine ve bunun fazla bir şey olacağına kesinlikle inanmıyorum. Bir ya da iki olabilir. Onun da en iyisini almaya çalışacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER