Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ereğli´de transfer müjdesini verdi

Ereğli Trabzon Taraftarları Derneği yönetimini ve üyelerini ziyaret eden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünoğlu, transfer müjdesini Ereğli´den verdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ereğli´de transfer müjdesini verdi
İHA-Ereğli Trabzon Taraftarları Derneği yönetimini ve üyelerini ziyaret eden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünoğlu, transfer müjdesini Ereğli´den verdi. 
Dernek binasında taraftarlarla bir araya gelerek sohbet eden Üstünoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Avrupa kupalarından elenmelerinin kendilerini üzdüğünü ancak şu anda takım olarak lige odaklandıklarını kaydeden Üstünoğlu, Trabzonspor´un 4 büyüklerden birisi olduğunu ve ligi forse eden bir takım olduğunu vurguladı. 
Üstünoğlu, geçmiş yıllarda Avrupa kupalarında üst seviyelerde oynayan bir ekip olduklarını ifade ederek, Bu sene de arzu ederdik ki üst seviyelere oynayalım. Ancak futbol bu. Futbolda böyle şanssızlıklar maalesef oluyor. Şu anda lige odaklandık. Trabzonspor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımdır. Geçmişine baktığınızda, 4 büyük dediğinizde 7 tane şampiyonluğunu görüyorsunuz. Dolayısıyla bu sene de renkli bir yıl olacak. Zorlu bir yıl olacak. Trabzonspor´un ligi forse eden, ligin güçlü ekiplerinden olduğunu ilerleyen günlerde daha net bir şekilde göreceksiniz. Transfer konusunda da bu hafta içerisinde 2 hatta 3 transferi duyuyor olacaksınız. İsimler bende kalsın dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER