'Transfer için gerekli çalışmalar yapılıyor'

‘’Transfer için gerekli çalışmalar yapılıyor’’

'Transfer için gerekli çalışmalar yapılıyor'

 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kampı ve transfer çalışmalarını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını söyleyerek, transfer çalışmalarında ilk olarak Okan Eken’in yerine sağ açık almayı planladıklarını vurguladı. Başkan Caner ayrıca ikinci yarının daha çekişmeli geçeceğini ve onun içinde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

‘’İyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını söyleyerek, ‘’Kampımız başladı. İnşallah istediğimiz gibi ve arzuladığımız gibi geçer. Sakatsızlık ile huzurlu bir şekilde ikinci yarıya başlayacak gücü depolayarak güzel bir kamp dönemi geçiririz. Hazırlık maçlarıyla beraber bütün amacımız o’’dedi.

‘’Transfer için gerekli çalışmalar yapılıyor’’

Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Caner, ‘’Transfer işinden sorumlu arkadaşımız genel kaptan. Hakan arkadaşımız kendisi çalışmalar yapıyor. Okan’ın yerine veya sağ açık olsun Teknik heyetin istediği noktalara transfer yapmak için gerekli çalışmalar yapıyorlar. Bunlar nihayete erince inşallah basına hemen duyuracağız. Yeter ki en iyisini bulmaya çalışalım’’ şeklinde konuştu.

‘’İkinci yarı daha zor geçecek’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ikinci yarının zor geçeceğini söyleyerek, ’’İkinci yarı zor. Şimdi imkânı olan kulüpler takviyeler yapacaklar. Nakit sıkıntısı olmayan, maddi sıkıntısı olmayanlar. Eksik olan yerleri tamamlayacaklar. Ama zor bir ikinci yarı olacak. Tabi bunu tamalarken çok da kaliteli ikinci yarı için oyuncu bulmak zor. Devre arası bunun sıkıntısı yaşanıyor. Çünkü herkesin bir kulübü var. Yani bulunan adamlar çok kaliteli, çok üstün bir adam olacağını zannetmiyorum. Ama herkes açık olan bir kısmını bir şekilde kapatacak. Daha çekişmeli geçecek. Onun için biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız’’dedi.

‘’Kulüpten ayrılmak isteyen oyuncu yok’’

Kulüpten ayrılmak isteyen bir oyuncunun olmadığını ifade eden Başkan Süleyman Caner, ‘’Şuan da kulüpten ayrılmak için bir futbolcunun bana gelen talebi yok. Olursa bakacağız ve değerlendireceğiz. Ama biz kimseyi gönderme yanlısı değiliz. Her zaman söylüyoruz Ama kulüpten gitmeyi kafasına koymuşsa, kararlıysa bunu da görüşür, konuşur, değerlendiririz’’dedi.

‘’Oyuncuların bir takım alacakları var’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların bir takım alacaklarını olduğunu söyleyerek, ‘’Mevcut futbolcunun içeride bir takım alacakları var. Onların bir kısmını ve yapacağımız transferlere ayırmayı planlıyoruz. Genel kaptan arkadaşımız bunun çalışmasını yapmıştır. Ona göre bakalım adımlarımızı atacağız’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER