ultrAslan Ereğli üyesi taraftardan ilginç adak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ultrAslan Ereğli taraftar grubu üyesi genç, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilgin bir şekilde kutladı.

ultrAslan Ereğli üyesi taraftardan ilginç adak


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ultrAslan Ereğli taraftar grubu üyesi genç, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilgin  bir şekilde kutladı.
 
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından tüm Türkiye’de Galatasaraylı taraftarlar tarafından şampiyonluk coşkuyla kutlanırken, Kdz Ereğli´de ultrAslan üyesi olan Utkucan Aydın adlı Galatasaray taraftarı Bozhane Camiinde Camii cemaatine Cuma Namazı çıkışında tatlı dağıtması ilginç anlara sahne oldu.Sezon ortasında Galatasaray takımının kötü performans sergilemesi nedeniyle şampiyonluk ve dördüncü yıldızın gelmesi için adakta bulunduğunu belirten Aydın şunları söyledi; ´´ultrAslan Kdz Ereğli tayfasının bir üyesiyim, sezon ortasında takımımız kötü giderken şampiyonluk ve dördüncü yıldızın gelmesi durumunda en yakın Camii olan Bozhane Camiinde tatlı dağıtmayı dilemiştik, dileğimiz gerçekleşti, Allah’ın izniyle tatlımızı dağıttık. Galatasaray’ımıza ve tüm camiamıza dördüncü yıldız ve şampiyonluk hayırlı olsun.’’ dedi.

Namaz çıkışında Camii cemaatinin, adağın Galatasaray´ın şampiyon olması adına olmasının öğrenmesi gülüşmelere neden olurken, rakip takım taraftarlarının tatlının şampiyonluk için dağıtıldığını öğrenerek geri çevirmeleri ilginç diyalogların yaşanmasına neden oldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ismail tuncer
Ismail tuncer - 9 yıl Önce

Bir fenerbahçe li olarak kutluyorum:)

SIRADAKİ HABER