Uysal ,başarılı sporcuları ağırladı

Muğla’da düzenlenen Boks Şampiyonası’nda Türkiye 3.olan Ereğli Belediyesporlu Boksör Mert Uludağ ve 3 ayrı kategoride Milli Takım kampına davet edilen Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımının 8 oyuncusu ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Uysal ,başarılı sporcuları ağırladı

Muğla’da düzenlenen Boks Şampiyonası’nda Türkiye 3.sü olan Ereğli Belediyesporlu Boksör Mert Uludağ ve 3 ayrı kategoride Milli Takım kampına davet edilen Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımının 8 oyuncusu ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

22-29 Ağustos tarihleri arasında Muğla’da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında, 72 kiloda Türkiye 3.sü olan Kdz. Ereğli Belediyespor’lu boksör Mert Uludağ, Antrenörleri Cemal Güven ve Bülent Yılmaz ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Ayrıca, 05- 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek U-15,U-17 ve U-19 Bayan Milli Takım kamplarına davet edilen Ereğli Belediyespor’lu oyuncular, İrem Yılmaz, Damla Yüksel, Ece Türkoğlu, Rabia Civan, Derya Arhan, Ceren Akkaya, Zeynep Evsanur Koyun, Damla Bozyel’de kamp öncesi Antrenörleri Necat Bakan ile birlikte Uysal’ı ziyaret etti.

Kulüp 2. Başkanı Ayhan Atay, Sayman Deniz Koca ve Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağlar’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Uysal, “Gerek Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3.sü olan boksörümüz Mert’i, gerekse Milli Takım kampına katılarak kulübümüzü temsil esecek bayan futbol takımımızın oyuncularını kutluyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER