Uysal’dan Zonguldakspor’a destek

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a bir destekte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan geldi.

Uysal’dan Zonguldakspor’a destek

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a bir destekte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan geldi. Yönetimin kulübün ekonomisine katkı sağlamak ve taraftarla bütünleşmek amacıyla bir süre önce hayata geçirdiği takvimlerden 500 adet satın alan Uysal, bu girişimle kulübe 10 bin TL bağışta bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, desteklerinden ötürü Uysal’a teşekkür ederken, birlik ve beraberlik içinde yeni yılda Zonguldak spor’u şampiyon yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da, “Bölge futboluna, sporuna elimizden gelen destek ve katkıyı verme çabasındayız.” dedi.
Başkan Uysal, “Zonguldakspor ve Ereğli’yi, Ereğli Belediyespor’u ayrı düşünmemiz mümkün değil. Zonguldakspor’da bizim takımımız. İnanıyorum ki, bu sezon arzu edilen şampiyonluğa ulaşacağız. Sizlerin her zaman yanında ve destekçinizim “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER