VALİ BEKTAŞ HAYALİNİ AÇIKLADI!..

VALİ BEKTAŞ ZES’İ AĞIRLADI

VALİ BEKTAŞ HAYALİNİ AÇIKLADI!..

Karadeniz Ereğli’nin popüler takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Vali Erdoğan Bektaş’ın misafiri oldu.

Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkan Vekili, Kdz Ereğli Spor (KES) Başkanı Kaan Kocaman, Zonguldak Ereğli Spor Transfer Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Okumuş, Kulüp Antrenörü Adnan Koç ve Kulüp Futbolcusu Eren Erbay’ı makamında ağırlayan Vali Bektaş, takım hakkında brifing alarak futbol üzerine sohbet gerçekleştirdi.

BEKTAŞ HAYALİNİ AÇIKLADI

Ziyarette misafirleri ile spor üzerine sohbet eden Vali Bektaş kendi hayalinin bir kulüp kurup emekli olduğunda sporcu yetiştirmek adına bu işi yapmak olduğunu söyledi. Hayalinin Zonguldak Ereğli Spor tarafından yapıldığını belirten Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş şunları söyledi.

‘sporla uğraşmak güzeldir. Gençlere sahip çıkmak ve onları spora kazandırmak önemli bir görevdir. Kulübünüz ile ilgili malumatları dinledim. Çalışmalarınızdan dolayı kutlarım. Ayrıca siz kulüp olarak benim hayalimi gerçekleştiriyorsunuz. Allah nasip ederse emekli olduğumda özellikle alt yapılar nezdinde Türk sporuna oyuncu kazandırmak ve gençlere hizmet etmek benim hayallerimden bir tanesidir. Tabi şartlar neyi gerektirir bilemeyiz. Bir kulüp kurup bu işi yapmak gibi bir hayalim söz konusu diyebilirim. Birçok branşta mücadele ediyor olmanızda bu işi çok sevdiğinizi gösterir. Bizlerde spora ve sporcuya hizmet eden anlayışın devlet olarak yanında olmaya gayret gösteriyoruz’ dedi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Zonguldak Ereğli Spor (ZES) Başkan Vekili, Kdz Ereğli Spor (KES) Başkanı Kaan Kocaman, iki takım (ZES, KES) hakkındaki çalışmalar konusunda bilgiler vererek Vali Bektaş’ı Kdz Ereğli’ye kulüplerine ve oynayacakları bir futbol karşılaşmasına davet etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER