Veteran turnuvasında ilk maçlar oynandı

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamındaki Veteranlar Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Veteran turnuvasında ilk maçlar oynandı

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamındaki Veteranlar Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Beyçayır Stadı’nın ev sahipliğinde Fenerbahçe, Maltepe, Zonguldakspor, Ereğli Şovmenler ve Ereğli Master katımlarının katılımı ile gerçekleşen Veteranlar Turnuvasının ilk gününde iki maç oynandı.

Turnuvanın ilk gün maçlarını, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Ertuğrul Sağlam gibi çok sayıda tanınmış sima ve taraftarlar izledi.

FENERBAHÇE VETERAN: 4 EREĞLİ ŞOVMENLER: 1

Turnuvanın açılışında protokol ve Fenerbahçe takımları 10 dakikalık bir gösteri maçı yaparken, günün ilk maçında Ereğli Şovmenler ile Fenerbahçe veteran karşı karşıya geldi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da Fenerbahçe forması giydiği ve bir asist yapıp bir de gol attığı karşılaşmayı Fenerbahçe Veteran 4-1 kazandı. Fenerbahçe Veteran Takımında, Saffet Akbaş, Hasan Özdemir,Nejat Barut,Metin Makaracı,Tayfun Seren,Mustafa Erten,Furkan Şükürcü,Alper Piliç gibi isimler forma giydi.

 EREĞLİ MASTER: 1 ZONGULDAK VETERAN: 0

Turnuvanın ilk gününü Maltepe (Bay) geçerken günün ikinci maçında Ereğli Master ile Zonguldak Veteran karşı karşıya geldi. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçı tek golle Ereğli Master kazandı.

UYSAL’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI 

Turnuvanın açılış seremonisinde bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şenlikler kapsamında düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek başarı diledi.

ERTUĞRUL SAĞLAM EREĞLİ’DE

Futbol hayatına Ereğli’de başlayan ve kariyerine birçok başarıyı sığdıran, Bursaspor’u şampiyon yaparak Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Ertuğrul Sağlam’da Veteran Turnuvasının onur konuğu oldu.

Maç öncesi Başkan Uysal ve Fenerbahçe Veteran Takımı oyuncuları ile bir süre sohbet eden Sağlam, hayranlarının da isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI EREĞLİ’DE

3. Ligde Play –off şampiyonu olarak 2.lige yükselen Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluk kupası da Ereğli’deydi.

Zonguldak Veteran takımının karşılaşması öncesi Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Zonguldak Kömürspor Antrenörü Şenol Demir kupa ile sahaya gelerek seyircileri selamladı.

Kupa takdimi büyük alkış alırken, protokol ve Fenerbahçe Veteran Takımı kupa ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turnuvaya Cumartesi günü 17.30 ve 18.30 da oynanacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Turnuvanın finali Pazar günü saat 18.00’de oynanacak. Turnuva final maçının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER