Veteranlar Liginde 8. Hafta heyecanı

Batı Karadeniz Veteranlar Liginde sekizinci hafta maçları hafta sonunda oynanacak.

Veteranlar Liginde 8. Hafta heyecanı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde sekizinci hafta maçları hafta sonu oynanacak.

Batı Karadeniz Veteranlar Liginde hafta sonunda; Akçakoca Gökspor Veteranlar ile Samsun Metro Veteranlar Akçakocada, Çorum Hitit Masterler ile Bartın Kozcağız Belediyespor Çorumda, Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar ile Zonguldak Veteranlar ise Karabükte karşılaşacaklar. 

AKÇAKOCA LİDERLE EVİNDE KARŞILAŞIYOR

Akçakoca Gökspor Veteranlar takımı Batı Karadeniz Grubunun lideri Samsun Metro Veteranları Cumartesi günü saat 12.00de Akçakoca Şehir Stadında ağırlayacak. Evinde oynayacağı maçta puanla tanışmak isteyen Akçakoca Veteranların puan alması kolay olmayacak. Bir zamanlar Süper Lig’de ve Milli Takımda oynamış birbirinden ünlü yıldızları kadrosunda bulunduran Samsun Metro Veteranların amacı maçtan galip gelerek şampiyonluk yolunda kayıpsız devam etmek istiyor.

HESAPLAR KAZANMAK ÜZERİNE

Batı Karadeniz Liginde 3. ve 4. sıraları birer puan farkla paylaşan Çorum Hitit Masterler - Bartın Kozcağız Belediyespor maçında iki takımında hesapları kazanmak üzerine. Keyifli ve zevkli geçmesi beklenen maç Cumartesi günü saat 14.00de 1 Nolu sentetik sahada oynanacak. 

KARABÜK ZONGULDAKLA KARŞILAŞACAK

Grupta 2. sırada bulunan Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar, Zonguldak engelini de kayıpsız geçerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Zonguldak Veteranlar ise ikinci yarıda ki başarılı performansını bu maçta da devam ettirerek Karabük deplasmanından puanla ayrılmak istiyor. Pazar günü saat 18.00de başlayacak maç Beşbinevler stadında oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER