VOLEYBOL HEYCANI BAŞLIYOR

VOLEYBOL HEYCANI BAŞLIYOR
gundemereğli.com-Zonguldak´ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek voleybol turnuvasının kur´aları çekildi.
Alaplı Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek voleybol turnuvasının kur´aları çekildi.
Alaplı Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-10 Nisan 2013 tarihlerinde kutlanacak Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek voleybol turnuvasının kur´aları çekildi. 12 takımın katılacağı turnuvada ilk maç 11 Mart 2013 tarihinde Mal Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Personeli arasında aynı tarihte diğer maç ise Ahmet Ziya İlköğretim Okulu ve Alaplı Meslek Yüksekokulu arasında oynanacak. Turnuvaya, Ahmet Ziya İlköğretim Okulu, Alaplı Meslek Yüksekokulu, Aşağıdağ İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi, Çok Programlı Lisesi, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Çatak İlköğretim Okulu, Müftülük ve Sağlık çalışanları katıldı.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümü münasebetiyle polis haftası etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlediklerini söyledi. Turnuvaya 12 takımın katılacağını belirten Baş, İlçe Emniyet Müdürlüğüolarak Polis Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenledik. Bu turnuvaya ilçemizde konuşlanmış kamu kurum ve kuruluşlardan oluşan 12 takım katılmak için müracaat etti.
Bu itibariyle kuraları çektik. 11 Mart 2013 Pazartesi akşamı saat: 19.00 da turnuvanın ilk maçı başlayacak. Turnuva Alaplı merkezindeki kapalı spor salonunda yapılacak. Her akşam iki maç oynanacak. Güzel ve centilmence bir turnuva geçirilmesi düşüncesindeyim. Kamu kurum ve kuruluşlarla var olan iş birliği ve güven ortamını geliştirmek, kaynaşmak amacıyla böyle bir turnuva düzenliyoruz. Değerli Alaplı halkını da turnuvaya davet ediyoruz dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2013, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER