YALÇIN, TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK…

YALÇIN, TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK…

gundemeregli.com-Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in 2013-14 sezonu hazırlıklarını sürdüren Kdz Ereğli Belediye spor Futbol takımı, yeni sezon hazırlıkların Beyçayırı Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Kdz Ereğli Belediye spor’ dan dan yapılan yazılı açıklamada Beyçayırı sahasında başlayan idman Teknik direktör İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman eşliğinde gerçekleştirildi.

Antrenmanda tüm futbolcular yer alırken Antrenman öncesinde futbolcularla on beş dakika süren bir toplantı yapan Teknik Direktör İsmail Yalçın, antrenmanlarda gördüğü eksikler ve yanlışlarla ilgili futbolcuları uyardı. Yalçın toplantıda yaptığı konuşmada,” Karadeniz Ereğli Belediye spor’un bu sezonki tek hedefinin ligi şampiyon tamamlayarak bir üst lige yükselmek olduğunu vurgulayarak, bu hedefe ulaşma yolunda hiçbir bahanenin kabul edilemeyeceğini söyledi “. Yalçın uzun maratonda her futbolcuya görevler düşebileceğini hatırlatarak, Futbolcular için sahada ne kadar oynadıklarının değil oynadıkları süre içinde takıma ne verdiklerinin önemli olduğunu belirtti. Tüm futbolcumuzun, futbolun gerektirdiği işleri yapmak zorunda olduğunun altını çizen deneyimli Teknik Direktör Yalçın, Karadeniz Ereğli Belediyespor formasını giyen her futbolcunun da futbolun bu gereklerine göre yaşaması gerektiğini ifade etti.”Kulübün bazı kuralları olduğunu ve her Futbolcunun da bu kurallara harfiyen uyması gerektiğini belirten Yalçın, özellikle Antrenör Ercan Yaman ve takım kaptanları Cihat ile Önder Karakaş’ın takım içindeki disiplinin sağlaması konusunda takıma liderlik yapacaklarını ifade ederek her futbolcusundan antrenörlerine ve kaptanlarına saygı göstermelerini istedi. Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’ın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ise ağırlıklı olarak dayanıklılık çalışmaları yaptıran teknik adamlar “ Futbolcuların yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda istekli ve hırslı olmaları bizleri sevindirdi. Bu arada takımımıza 19 Ağustos Pazartesi günü katılan ve bir önceki antrenmanda, sağ baldırındaki sakatlığı sebebiyle yer almayan futbolcumuz Osman Yazgan, salı akşamı yapılan antrenmanda ısınma hareketlerine katıldıktan sonra düz koşu yaptı.Kdz Ereğli Belediyespor Futbol Takımı, 21 Ağustos Çarşamba günü de çalışmalarına yine Beyçayırı Sahası’nda yapacağı antrenmanla devam edecek.”

Diğer yandan Kdz Ereğli Belediyespor Basın Sözcüsü Altan Akçakese “Sezon öncesi olmasına ve ligin başlamasına yaklaşık bir buçuk ay gibi bir süre olmasına rağmen takımın, bir ekip havasına girmiş durumda olduğunu belirterek şunları söyledi.

“ 13 Ağustos tarihinde topbaşı yapan ekibimizde futbolcularımızın morallerinin yerinde olduğunu ve büyük bir istekle yeni sezona hazırlandıklarını söylemek isterim. Sezon öncesi olmasına ve ligin başlamasına yaklaşık bir buçuk ay gibi bir süre olmasına rağmen takımımız, bir ekip havasına girmiş durumda. Özellikle gençlerimizin istekli oluşları ve her antrenmanda terlerinin son damlasını akıtana kadar çalışmaları, bizleri gelecek için ümitlendiriyor. Genç futbolcularımızın sabah saatlerinde de spor tesislerimizde bir araya gelerek bireysel çalışmalar yapmaları ve kendilerini yeni sezona daha hazır hale getirebilmek için ortaya koydukları gayret, takım antrenmanlarına da olumlu yansıyor. Kulüp Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın da ısrarla ifade ettiği gibi Erkek Futbol’da temel ve tek hedefimiz bu yıl Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’i şampiyon tamamlayarak olası baraj maçını da kazanmak ve Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. Bu hedefin dışında başka bir alternatifi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Ligde oynayacağımız her maç, bu hedefe ulaşma noktasında bizim için önemli olacak. Tüm oyuncularımız da bu gerçeğin bilincinde. Ekibimizde takımdaşlık ön planda ve hasretle ligin başlamasını bekliyoruz.”dedi

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER