YAZ OKULU DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR!..

70 SPORCU KURSLARDA EĞİTİM GÖRÜYOR

YAZ OKULU DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR!..

-Alaplı Belediyespor Yaz Futbol Okulu kapsamında futbol branşında eğitimler Kuzenler Halı Saha tesislerinde aralıksız olarak devam ediyor.
7 – 15 yaş grubuna yönelik açılan Yaz Futbol Okulu kapsamında, haftada dört gün olarak verilen eğitimlere 70 sporcu katılırken, yetenekli futbolcular da keşfedilerek, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunuluyor.
Alaplı Belediyespor Teknik Direktörü Gökmen Başoğlu, Kulüp Başkanları ve aynı zamanda Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’inde talimatlarıyla bu yıl geçekleşen yaz okuluna çocukların büyük ilgi gösterdiğini belirterek, 70 futbolcunun kurslarda eğitim gördüğünü söyledi.
Başoğlu, “Çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmasını sağlamaya yönelik olanakları arttırmak amacıyla yaz ve kış kursları sürekli açılıyor. Bu vesile ile çocukların spor yapma imkanlarını da arttırıyoruz. Alaplı Belediyespor bünyesinde, yeni yeteneklerin keşfedilmesini de sağlayan yaz futbol okulunda futbolcu yetiştiriyoruz. Çocuklarımızın sosyal anlamda gelişiminde de büyük katkı sağlayan spor faaliyetlerinin yapılması için Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de önemli destekler sağlıyor. Tüm çocuklarımızı ilgilerini çeken spor dallarında spor yapmaya davet ediyorum. Yaz futbol okulumuz 3 haftadır sürüyor, 3 hafta daha devam edecek ve ardından sporcularımıza sertifikalarını vereceğiz” dedi.
Öte yandan Yaz futbol kursunu CHP’li Alaplı Belediye Meclis Üyesi Batuhan Usaç’ta yakından takip ediyor.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER