Yazıcı 'Amacımız spor'a hizmet etmek'

DSİ Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Orhan Yazıcı, yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

Yazıcı 'Amacımız spor'a hizmet etmek'

DSİ Zonguldak Spor Kulübü 15 Kasımda yaptığı yeni yönetim kurulu sonrasında görev dağılımını ise dün gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulu üyelerini belirleme ve görev dağılımı yaptıktan sonrasında

Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, yönetimi ile birlikte Zonguldaklı gazetecilerle bir araya gelerek önce kahvaltı yaptılar ardından ise yeni yönetim kurulunu tanıttı. 

Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, DSİ Spor Kulübü olarak bayan takımı kurarak, Zonguldak’ı Bölgesel Ligler temsil edeceklerini edeceğiz. Özellikle Erkekler 2.Lig ekibi Hasad Gençlik Spor Kulübü antrenörü Cahit Özçelik’i getirmek istediklerini söyledi. Yazıcı ayrıca  antrenör Cahit Özçelik’le gerekli görüşmelerinin devam ettiği ifade etti.   

 Yazıcı,15 Kasım’da DSİ Spor Kulübü’nün yapılmış olan bir kongresi vardı. Kongrenin içerisinde yeni yönetim  kurulu belirlenerek el değişikliği oldu. Yıllardır bu camiaya her türlü hizmetimiz vardır. Bu dönemde arkadaşlarımızla birlikte spora hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız Zonguldak DSİ Spor’u daha önceki yönetimlerin getirdiği noktadan bir tık daha yukarıya yükseltmek istiyoruz. DSİ bizim işimiz aşımız, Zonguldak’ta ki gençlere sportif anlamda da hizmet etmektedir ”dedi.

Görev dağılımı ise şöyle

Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, ikinci başkan Çetin Alkılıç, Sekreter Zeynel Turan, Muhasip Tarık Anıl koçak, Üye Niyazi gedikli getirildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER