Yazıcı milli forma giydi

Yazıcı milli forma giydi

Yazıcı milli forma giydi

Zonguldaklı eski futbolcu Orhan Yazıcı, Veteranlar milli takım forması altında  ülkemizi ve ilimizi temsil etti. 

TMVFL (Veteranlar) Milli Karmasına seçilen Zonguldak Veteranlar takımı futbolcusu Orhan Yazıcı Milli karmada ay yıldızlı forma altı da hem ülkemizi hem de ilimizi temsil etti.
 Gümüşhane ilinde gerçekleştirilen hazırlık kampına katılan Orhan Yazıcı, Gümüşhane Veteranlar Futbol takımı ile Milli Karma arasında oynanan müsabakada forma giydi. 
25 kişilik kafilede Milli karmanın antrenörlüğünü Alpay Özer yaparken, Teknik Direktörlük görevini ise Şerafettin Camı yaptı.Milli karma ile Gümüşhane Veteranlar takımı arasında oynanan karşılaşmayı Milli karma 3-1 kazanarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. 
Gümüşhe Üniversitesi Sosyal Tesislerinde konaklayan Milli Karma önümüzdeki dönemde İzmir’de tekrar kampa girerek hazırlık maçları oynayacak.
Milli Veteran takımı futbolcusu Orhan Yazıcı, milli davada olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, “Öncelikle Şerafettin ve Alpay hocamıza ve başkanımıza bizleri Milli takıma davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Adı üzerinde Milli forma, Milli dava. Milli duygularla burada olmak çok güzel, çok anlamlı. Bu güne kadar bir çok uluslararası organizasyonlarda bulundum. Ama buradaki duygu, buradaki heyecan ve gururun yanı sıra eski profesyonel arkadaşlarla bir arada olmak ayrıcalıktır. Tekrar camiamıza başarılar diliyorum, gelecek organizasyonlarda umarım tekrar birlikte oluruz”diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER