Yeni Ortacı köyü takımı ile lige renk geldi

Yeni Ortacı köyü takımı ile lige renk geldi

Yeni Ortacı köyü takımı ile lige renk geldi

Ereğli’ye bağlı Ortacı Köyü sakinlerinin takımlarını büyük bir destek vermesiyle 2. Amatör ligine büyük bir renk geldiği görüldü.
Ereğli 2. Amatör Futbol Ligi’nin yeni takımı Ortacıspor, ilk maçını görkemli tribün ve gol şovu ile geride bıraktı. 
Ortacıspor bugün ligin ilk haftasında Neyran Gökçelerspor’u 5-0 skorla mağlup etti.
Erdemir Stadında oynanan karşılaşmada  Ortacı Köyü sakinleri takımlarını yalnız bırakmadıkları görüldü. Ortacı sakinleri büyük bir coşku ile destekledikleri takımlarını 90 dakika buyunca ateşleyerek farklı galibiyet almasına katkıda bulundular.
Ortacıspor karşılaşmanın ilk yarısında Serdar ile ilk golünü kaydetti. Devreyi yine serdar’ın attığı golle 2-0 önde tamamlayan Ortacıspor, iknicı yarıda da oyun üstünlüğünü sürdürdü. İkinci yarıya Ferhat’ın attığı golle farkı üçe çıkartan Ortacıspor, serdar ile 4. Ve 5. Gölünün bularak sahadan mutla ayrıldı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Neyran Gökçelerspor’da Ersan ve Ortacıspor’dan Muhsin ilk kırmızı kartlarını görerek oyun dışı kaldılar.
Karşılaşmayı seyreden Ortacı Köyü sakinleri, yeni muhtar Köksal Tekin ve yeni bir takım ruhuyla yüzlerinin güldüğünü belirttiler.
Ortacıspor’u yalnız bırakmayacaklarını belirten Muhtar Köksal Tekin, Ereğli ligine yeni bir heyacan getirmeye devam edeceklerini, galibiyet alan takım oyuncuları ve teknik heyeti kutladığını söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2020, 17:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
zaloğlu rüstem
zaloğlu rüstem - 4 yıl Önce

artık futbola köyler el attı bu çok güzel tepeören de yeni katıldı amatör liglere renk ve can kattılar umarım herşey sportmenlik dosluk içinde kardeşce devam eder başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER