YENİ SEZON YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

YENİ SEZON YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

Kırımızı-Lacivertli ekiple ilgili ‘satıldı-satılacak’ şeklinde haberlerin çıktığı şu günlerde yönetimin boş durmadığı öğrenildi.  Gürkan ve Serhat olmazsa olmaz TFF İkinci Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2020-2021 sezonunun planlamasını yapıyor.

Kırımızı-Lacivertli ekiple ilgili ‘satıldı-satılacak’ şeklinde haberlerin çıktığı şu günlerde yönetimin boş durmadığı öğrenildi.

Maddi sıkıntıları da bulunan Kırmızı-Lacivertli ekip bu sıkıntıları aşmak için girişimlerde bulunurken, bir yandan da yeni sezon yol haritasını belirliyor.

Geçen sezon kurulan geç kadroyu fazla bozmak istemeyen Zonguldak Kömürspor yönetiminin, kiralık gelen veya 1 yıllık olan sözleşmeleri sona eren bazı futbolcuları yeni sezonda kadroda tutmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Görüşmelin gizlilikle yürütüldüğü ileri sürüklen, teknik patron Afacan’ın raporu doğrultusunda iskelet kadro korumak isteniyor.

Alınan bilgilere göre Zonguldak Kömürspor yönetimi, geçtiğimizi sezon başarılı bir performans sergileyen ve 1 yıllık olan sözleşmesi sona eren Mehmet Gürkan Öztürk ve Menemenspor’dan kiralık gelen Serhat Baştan’ı takımda tutmanın yollarını arıyor.

Kırmızı-Lacivertli ekibin sezon başından bu yana oynadığı 28 lig maçında attığı toplam 35 golün 14’ünde Mehmet Gürkan ve 10’unda ise Serhat Baştan’ın imzası bulunuyor. Bu iki futbolcu 35 gülen 24’ünü attılar. Geri kalan 11 golü ise diğer futbolcular kaydetti. Zonguldak Kömürspor yönetiminin hücum bölgesinde güç kaybı yaşamamak için Gürkan ve Serhat’ı takımda tutmak için yoğun çaba harcayacağı ileri sürüldü.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER