YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Ereğli Belediyespor kulübünün Olağanüstü Kongresi yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan´ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede yeni Yönetim ve Denetim Kurulu ile ASKF delegelerinin seçimi gerçekleştirildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ


gundemeregli.com-Kongredekonuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.HüseyinUysal, kongrenin başta ilçemiz olmak üzere, bölgemiz ve ülke sporu adınahayırlar getirmesini dileyerek başladığı konuşmasında , Bugüne kadar kulübümüze hizmet eden ve birçok branşta elde edilen başarı da emeği geçenyöneticiler ve teknik kadrolar ile sporcu kardeşlerime teşekkürediyorum. dedi.

Kulüpbünyesinde ilk hedeflerinin tesisleşmeve kurumsallaşma, bunun devamında da kulübü şehirle bütünleştirme olduğunavurgu yapan Uysal, Spor hayatınbir parçası. BAL Ligi başta olmak üzere tüm branşlarda Fair-Play ruhuna yakışırbir mücadele ortaya koyacağımız bilinmelidir. Spor kamuoyunun beklentilerinibiliyor ve bu beklentileri gerçekleştirme adına arkadaşlarımızla birlikte gerekeniyapacağımızın sözünü veriyor, yeni yönetimde görev alan arkadaşlarıma başarılardiliyorum. ifadelerine de yerverdi.

Bu aradaEreğli Belediyespor´un yeni yönetimi önümüzdeki günlerde ilk toplantısınıyaparak kendi arasında görev bölümünü yapacak.


Yönetim Kurulu Asil

 

Hüseyin Uysal

Ayhan Atay

İhsan Yazıcıoğlu

Mehmet Erdoğan

İsmail Başel

Ufuk Çakmakoğlu

Gökmen Baydan

Hüseyin Ağlar

Levent Kalyoncu

Baki Kara

Deniz Koca

Tayfun Özcan

Yusuf Zobar

 

Denetim Kurulu Asil

 

Atilla Bulak

Hakan Kavi

Yunus Emre İlhan

 

 ASKF Delegeleri

İhsan  Yazıcıoğlu

Deniz Koca

Yusuf Zobar

 

 Yedek Üyeler

 

Erol Karyağdı

Oğuz Cömert

Hamza Akdoğan

Olcay Ural

Hakan Deniz

 

 Denetim Kurulu Yedek

 

Murat Eken

Bayram Doğan

Hasan Hasçelik

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER