Yıldırım: 1 milyon üye projesine katkınızı bekliyorum

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kdz. Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği tarafından 1 milyon üye kampanyası nedeniyle organize edilen geceye katıldı.

Yıldırım: 1 milyon üye projesine katkınızı bekliyorum
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kdz. Ereğli Fenerbahçe Taraftarları Derneği tarafından 1 milyon üye kampanyası nedeniyle organize edilen geceye katıldı. Aziz Yıldırım gecede yaptığı konuşmasında tüm taraftarlardan projeye destek vermelerini istedi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü´nün tüm dünyada yapılacak olan tesisleri ile duyulması amacıyla başlatılan ´Hedef 1 Milyon Üye´ projesi kapsamında As Başkan Mithat Yenigün, teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Pierro Webo ve Mert Günok ile birlikte Ereğli´ye gelen Aziz Yıldırım, taraftar derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. 

Başkan Yıldırım, geceki konuşmasında şunları dile getirdi:

Buradaki amaç, şube olarak kurduğumuz her yerde Fenerbahçe evlerini oluşturmak. Bu binalarda, havuzlar, tenis kortları ve futbol oynamak için yapılacak sahalar ile tesis yapmak. Türkiye´nin her yerinde ve her şubenin açıldığı yerde de bunu ortaya koymak en büyük idealimizdir. Bunun için çok çabalayacağız. Orada yapılacak seçimlerle de İstanbul´da yapılacak büyük kongrelere Fenerbahçelileri taşıyacağız ve demokrasi anlamında büyük bir platforma oturtmuş olacağız. Bunun dışında spor okullarına önem veriyoruz. Türkiye´deki spor okullarımızda, gençlerimizin ve çocuklarımızın yaşlarını, boylarını, onların 3 ayda bir hastane yağ ölçümlerini dahi yaparak onlar hakkında dosyalar tutacağız ve bu çocuklarımızdan da Fenerbahçe´nin altyapısından faydalanacağız. Herkesten ricam ´1 Milyon Üye Projemize´ katılmanızdır dedi.



YENİGÜN: FENERBAHÇELİLERİN YAŞATTIĞI HEYECAN HER ZAMAN HAZIRDIR

Kulübün As Başkanı Mithat Yenigün ise Fenerbahçe´nin gücünü tüm Türkiye ve dünyaya kanıtlamak için çıkılan yolda takımın yalnız bırakılmamasını istedi. Yenigün, Bunu hem çoğulculuk sağlamak, hem de Fenerbahçe´nin çıtasını daha yukarılara çıkartmak ve hep birlikte olduğumuzu kanıtlamak için herkesin katılmasını istiyoruz. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Fenerbahçelilerin yaşattığı heyecan her zaman hazırdır diye konuştu.



İSMAİL KARTAL: ŞAMPİYON OLABİLMEMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

İsminin anons edilmesi ile alkışlar ve büyük bir destekle kürsüye gelen Fenerbahçe Teknik Direktöreü İsmail Kartal, kürsüde duygusal anlar yaşadı. Fenerbahçe sevgisinin ne kadar büyük olduğunu anladığını ve bundan dolayı da taraftarlara şampiyonluk sözü verdiğini söyleyen Kartal, Hep birlikte bu hedefe ulaşmak için buradayız. Bu projenin amacı, Fenerbahçe´nin bundan sonra tesisleşme anlamında, orta ve uzun vadeli sportif başarılara imza atabilmesi içindir. Bizler de ve ben de Fenerbahçe Futbol Takımı´nın teknik sorumlusu olarak sizleri mutlu edebilmemiz, başarılı ve şampiyon olabilmemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tesisleşme adına altyapıdan gelecek olan bütün oyuncularımızın ve sporcularımızın Türk futboluna ve dünya sporuna da katılımlarıyla elde edeceğimiz başarılarla bu projelere büyük desteğe ihtiyacımız var. Biz Fenerbahçe olarak, emin adımlarla her geçen gün bütün branşlarda şampiyon ve başarılı olmak için ve Fenerbahçe´nin teknik direktörü, bu camianın bir ferdi ve bireyi olarak elimden geleni yapacağıma söz veriyorum şeklinde konuştu.

Kaleci Mert Günok ise Fenerbahçe sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gördüklerini, kendilerinin de projeyi başlatanlara şampiyonluk hediye edeceklerini söyledi. 

Pierro Webo ise söylenecek çok fazla bir sözün olmadığını, kendilerine olan desteği devam ettirmelerini ve takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. 

Fenerbahçe Kulübü kongre üyelerine forma hediye edilmesinin yanı sıra proje kapsamında kulübe üye olanlara rozet takıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER