YİNE BİRİNCİ KASIMLI

YİNE BİRİNCİ KASIMLI
gundemeregli.com-Alaplı Kasımlı İlk ve Orta Okulu krosta il birinciliklerini kaptırmadı. Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde Zonguldak il birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Okullar arası Kros Müsabakaları İl  elemeleri 08 Ocak 2014 tarihinde Zonguldak Fener parkurunda yapıldı.

Ereğli,Alaplı,Çaycuma,Devrek,Gökçebey,Zonguldak Merkezden her kategoride ilk iki dereceye giren takımlarının katıldığı koşularda Kasımlı Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı “İl Birincisi”,Yıldız Erkekler Takımı “İl Birincisi” olarak her iki kategorinin birinciliğini yine göğüslediler.

Zonguldak İlini Şubat ayında yapılacak  Türkiye Şampiyonası Bölge Birinciliği için temsil etme hakkı kazandılar. Her iki kategoride de İl Birincisi olan takımlarımızın Birincilik kupaları ve öğrencilerin bireysel derce madalyaları Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Kemal Köksal Stadyumunda müsabakalar sonrası  yapılan törende verildi.

Okul Müdürü Erdal Yılmaz hedeflerinin Şubat ayında bölgede yapılacak olan grup birinciliği yarışlarında derece elde ederek Türkiye şampiyonasında koşmak olduğunu belirtti.Yıllardır büyük özveri ile okulumuzun bütün sportif faaliyetlerinde özellikle kros branşında büyük özveri ve emekle çalışan,hazırlık sürecinde yaşanan olumsuzlukların üstesinden gelerek okulumuza başarılar kazandıran  Bahattin DUMAN’a ,bu yıl okulumuzda göreve başlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Yahya YOL’a,müsabakalara hazırlık sürecinde desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerimizi tebrik ederek bölge yarışlarında başarılar dilerim dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER