Yönetimden destek

Yönetimden destek

Yönetimden destek

Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan Futboltakımı, Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonası 1.grupmaçlarına hazırlanıyor. Belediyespor yöneticileri, maçlar öncesi son antrenmanıtakip ederek oyunculara başarı diledi.2016 Genç Kızlar Türkiye FutbolŞampiyonası 1.grup maçları 13 TemmuzÇarşamba günü, 2016 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. Grup maçları 23 TemmuzCumartesi günü start alıyor.Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan FutbolTakımı, gruplarında şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor. Çarşamba günü Kozlustadında Sinop Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Kdz.Ereğli BelediyesporGenç Kızlar Futbol takımı, son antrenmanını Beyçayırı stadında yaptı.

YÖNETİMDEN DESTEK

Kdz.Ereğli Belediyespor As BaşkanıHasan Pınarcık ile Bayan Futbol Takımı sorumlusu Tayfun Özcan, Antranör NecatBakan önderliğinde yapılan son antrenmanı takip etti.Bayan Futbol Takımı oyuncularına biraçıklama yapan As Başkan Hasan Pınarcık, kulüp başkanı Hüseyin Uysal’ınÇarşamba günü başlayacak grup maçlarında takıma başarılar dilediğini ileterek;“Kulübümüzde yeni bir yönetim oluştu. Bu dönem, yönetim olarak sizlerin yanındaolduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Grup maçlarında beklediğimiz başarıyıyakalayacağınızdan şüphemiz yok. Yönetim olarak çıkacağınız maçlarda sizlerebaşarılar diliyoruz” dedi.

Bayan Futbol Takımı sorumlusu TayfunÖzcan da, takıma güvendiklerinin mesajını verdi. Yönetim, antrenman sonrasıoyunculara çeşitli ikramlarda bulundu.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER