ZAFERİ DOYASIYA KUTLADILAR

ZAFERİ DOYASIYA KUTLADILAR
gundemeregli.com-Köyler arası düzenlenen futbol turnuvasında Kuzu ve Kupa ödülünü alan Kocaali Mahallesi düzenlediği gecede doyasıya eğlendi.

Ramazan Bayramında Terzi köyünde düzenlenen futbol turnuvasında Kuzu ve Kupa ödülünü alan Kocaali Mahallesi gençleri düzenledikleri gece ile doyasıya eğlendiler.

Turnuvada top koşturan ve o atmosferi ilk defa yaşayan gençlere göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür eden Kocaali Mahallesi takım sorumlusu Tuncay Dündar yaptığı konuşmada “Bu gece gerçekten bizim için çok özel bir gece bizlere bayramda bu zevki tattıran siz değerli gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Burada amaç birinci, ikinci veya üçüncü olmak değil burada amaç ilk defa bu turnuva havasını yaşayan değerli gençlerimizin ilk deneyimlerini görmekti. Ama gerçekten çok güzel başarı ortaya koydular, çoğu takımların averaj gözüyle baktığı takımımız kendi grubumuzdan hiç yenilgisiz çıkmayı başararak finalde oynamayı hak kazandı. Cemaller’e bağlı Bakımevi Mahallesi ile oynadığımız final maçında 4-1 yenildik, ben kendilerini kutluyorum, bizlerde ikinci olduk, ama gerçek anlamda yoktan bir takım var ettik ben bu duygularla hepinize göstermiş olduğunuz performanstan dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki konuşmamı takımızın Terzi Köyüne gelip gitmesinde kısaca her şeyiyle bizlerle beraber olan takımızın diğer sorumlusu Adem Akar’ kardeşime bırakıyorum,

Akar ise yaptığı konuşmada “Değerli kardeşlerim Terzi Köyü’nde bayramda düzenlenmiş olan Futbol turnuvasında göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum az önce Tuncay kardeşimiz inde belirttiği gibi bizlere fazla söylenecek bir şey kalmadı, Burada görüyorum ilk defa bu turnuvada top oynayan kardeşlerim vardı. Sağ olsunlar ellerinden gelen gayreti gösterdiler, Tabi bunların başında yıllarca turnuvalarda top koşturan büyüklerimizi de unutmamalıyız, Ben hepinizi tek, tek öpüyorum, Bizlere bu bayramda 2 kez Mutluluk yaşattığınız için, gerçekten çıktığımız her maçta ve turnuva boyunca göstermiş olduğunuz centilmenlik örneği ile bizleri daha da mutlu ettiniz ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER