Zes, Beşiktaş’a mağlup oldu

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Beşiktaş Spor Kulübü U-19 takımı ile özel maç yaptı.

Zes, Beşiktaş’a mağlup oldu

Karadeniz Ereğli1. Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Beşiktaş Spor KulübüU-19 takımı ile özel maç yaptı.

Beşiktaş SporKulübünün davetlisi olarak İstanbul Beşiktaş’ta özel maç yapan Zonguldak EreğliSpor Beşiktaş’a 5-0 mağlup oldu.

Oynananmüsabaka dostça görüntülere sahne olurken Zonguldak Ereğli Spor Başkan Kaan KocamanBeşiktaş Spor Kulübünün misafirperverliğinden memnun olduklarını dile getirdi.

Beşiktaş SporKulübü Alt Yapı Antrenörü ve Sorumlusu Gökhan Faruk Şahin ise ‘Zonguldak EreğliSpor Galatasaray ile de maç yaptı. Yanılmıyorsamönümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile de maç oynayacaklar. Amatör bir takımaoranla oyun kaliteleri gerçekten güzel. Bizlerde böyle kaliteli anlayışınkarşısına oyuncularımızı sürebiliyoruz. Zira futbol dışı düşünen zihniyetleroyuncularımızı sakatlama riskine sahip. Ama Zonguldak Ereğli Spor’da bu durumsöz konusu değil. Kendilerine güvenerek sahaya çıkabiliyoruz. Amatör liglerdeya da alt yapılarda her şey 3 puan değildir. Oyuncu yetiştirmek alacağınız 3puandan daha önemlidir. Bu yolda ilerleyen Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocamanbeyi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

ZonguldakEreğli Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Emrah Aslan’ın trafik kazası geçirmesinedeni ile Beşiktaş Spor Kulübü karşısına Yardımcı Antrenör El Muhannet ileçıktı.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER