ZES GALİBİYET İLE BAŞLADI

ZES GALİBİYET İLE BAŞLADI

ZES GALİBİYET İLE BAŞLADI

Karadeniz Ereğli U-17 Ligi hafta sonu ve hafta içi oynanan maçlarla start aldı.

A ve B grubu olarak 2 gruba ayrılan takımların maçları izleyenlere seyir keyfi veriyor. Pazartesi günü Beyçayırı Sahasında oynanan Kepez ÇaylıoğlusporZonguldak Ereğlispor U-17 futbol müsabakasında 3-1’lik skor ile gülen taraf Zonguldak Ereğlispor oldu. Ancak maç sonunda galibiyete rağmen hakeme tepki vardı.

Karşılaşmanın 21.dakikasında penaltı kazanan Kepez Çayoğluspor Barış ile penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçti. İlk yarı Kepez Çaylıoğluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Ereğlispor 46.dakikada Okan Cebeci’nin yere düşürülmesi ile penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı Ahmet Acar ile gole çeviren Zonguldak Ereğlispor skora denge getirdi. Karşılaşmanın 61.dakikasında yeniden Ahmet Acar ile ikinci golü bulan Zonguldak Ereğlispor skoru 2-1 yaptı.

Oyun kontrolünü maçın ikinci yarısında elinden bırakmayan Zonguldak Ereğlispor 63.dakikada Murat Afacan’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi sonucu oyundan ihraç edilmesi ile sahada 10 kişi kaldı. Sahada 1 kişi eksik oynayan Zonguldak Ereğlispor 69.dakikada Serhat Yıldız ile skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Zonguldak Ereğlispor sahadan 3 puanı 3 golle alarak ayrıldı.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Zonguldak Ereğlispor Başkanı Uğur Kocaman ‘normalde hakemler için çok fazla söz söyleyen bir takım değiliz. Sürekli onlara anlayışla yaklaşan takımız. Düşünün galip gelen bir takım olarak söylüyoruz. Bugün maçı yöneten hakem arkadaşımızın verdiği kararlar hata olmaktan çıkmış, çok başka bir duruma bürünmüştür. Öncelik daima oyuncuyu sahada tutmaya yöneliktir. İki sarı kartında ne maksat ve ne amaçla verildiğini hala çözebilmiş değiliz. Oyun hâkimiyetini tamamen kaybetmiş, hem bizim oyuncularımızın hem de rakip oyuncuların tavsiyeleri ve söylemleri ile maç yönetmiştir. Aday hakemler elbette hata yapacaktır. Bizlerde onlara destek olacağız. Ama bugünkü hakem arkadaş hata yapmanın da ötesine geçmiştir. İnanın yoldan geçen bir arkadaş bu maçı yönetmiş olsaydı bu kadar hata yapmazdı. Bu tarz yönetilen maçlar tüm hakemlerimizi de zan altında bırakıyor. Aday hakemlere ve hakem camiasına başarılar diler ve lütfen biraz daha dikkatli olmalarını temenni ederiz’ dedi.  Ligde oynanan bir diğer maçta ise Eleşlerspor kendi evinde Gümelispor’u 10-1 mağlup etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 07:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER