Z.E.S kaynaşma gecesi düzenledi

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü kaynaşma gecesi düzenledi.

Z.E.S kaynaşma gecesi düzenledi


Zonguldak Ereğli Spor Kulübü kaynaşmagecesi düzenledi.

Kdz Ereğli Erdemir Mühendisler Derneğindeyapılan geceye;  Eskişehirspor Alt YapıAntrenörü Musa Devrim, Kdz Ereğli Belediyespor Başkanı ve Belediye Meclis ÜyesiAyhan Atay, Kdz Ereğli Gençlik Spor İlçe Müdür Haydar Üzülmez, CHP MilletvekiliAday Adayı Suat Önder, Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu katılırken, dahaönce geceye katılacağını bildiren ancak yaşanan sportif olumsuzluklar sonucundageceye katılamayan Kardemir Karabükspor Antrenörü Yılmaz Vural ise videolu özürmesajı gönderdi.

Davetlilerin gönüllerince eğlendiğigecede mahalli Sanatçı Mehmet Korkmaz yer alırken, Zonguldak Ereğli SporYönetim Kurulu kulübe desteklerinden dolayı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal’a ve Yazıcıoğlu ailesine plaket verdi.

Belediye Başkanı adına plaketi alanKdz. Ereğli Belediyespor Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay ‘Kaankardeşimiz çok güzel işler başarıyor. Kısıtlı imkânlarla büyük başarılara imzaatıyor. Her şeyden önce gençliğe fazlası ile hizmet ediyor. Gerek Ereğli Belediyesiolarak gerekse şahsım Ayhan Atay olarak Zonguldak Ereğli Spor’un her zamanyanındayız’ dedi.

Diğer yandan Yazıcıoğlu ailesi adınaplaketi alan Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Yazıcıoğlu Şirketler GrubuYönetim Kurulu Üyesi İhsan Yazıcıoğlu ise ‘Kaan başkan bu işi amatörde en iyiyapanlardan bir tanesidir. Kendisini bu konuda takdir ediyorum. Emek veriyor,uğraşıyor. Bu işler zor işlerdir. Allah yardımcısı olsun. Bizlerde Yazıcıoğluailesi olarak Zonguldak Ereğli Spor’un yanındayız’ dedi.

Gecede konuşma yapan EskişehirsporAlt Yapı Antrenörü Musa Devrim ise ‘Kaan başkan çok çalışkan ve gençler içinemek veren emekçi bir başkandır. Ayrıca çalışmalarında amatör düşünmeyen veprofesyonel kulüplerle irtibat halinde bir başkandır. Bu gecede burada olmakbeni ayrıca mutlu etti. Kısa sürede bu kadar genci bünyesinde toplayanZonguldak Ereğli Spor’u yürekten kutluyorum’ dedi.  Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocamanise Eskişehirspor Antrenörü Musa Devrim’e kulübün formasını hediye etti.

Ayrıca düzenlenen geceye Eski TBMMBaşkanı ve AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Mehmet Haberal, AKP Milletvekili Özcan Ulupınarve Prof. Dr. Ercan Candan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, TÜFAD Zonguldak Şubesi kutlamatelgrafı ve çiçek gönderdi.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 07:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER