Z.E.S’ ten anlamlı ziyaret…

Z.E.S’ ten anlamlı ziyaret…

Z.E.S’ ten anlamlı ziyaret…


Kdz Ereğli 1.AmatörKüme takımlarından Zonguldak Ereğlispor ,Türkiye Muharip Gaziler Derneği KdzEreğli Şubesini ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Uğur Kocaman’ı bizzat ağırlayan TürkiyeMuharip Gaziler Derneği Kdz Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin “Bölgemizdesportif çalışmaları ve sporcu sayısı ile takdir ederek takip ettiğimizZonguldak Ereğlispor,un Başkanı Uğur beyin ziyaretinden büyük mutluluk duyduk.Şehitlerimizin acısını yüreğimizde yaşadığımız şu günlerde bize büyük moraloldu. Zonguldak Ereğlispor,a Allah zeval vermesin kendilerine başarılardiliyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Zonguldak Ereğlispor Kulübü Başkanı UğurKocaman ise “Bu ülke için canını hiçe saymış ve bilerek gözünü kırpmadandüşmanla savaşarak Gazilik ünvanı almış olan sizler bu ülkenin miyenktaşlarısınız. Siz ve sizin gibi Asker,Polis ve Devlet görevlilerinin yanısıra15 temmuz Şehit ve Gazilerimiz bizler için büyük önem arzediyorsunuz. Sizler buülkenin vatandaşının asil ve korkusuz duruşunun timsalisiniz.Misafirperverliğiniz içinde müteşekkürüm” dedi.

Ziyarette Başkan Temel Şahin’in yanısıra Derneğin BaşkanYardımcısı Ramazan Özdemir ve Dernek İdari Sekreteri Refik Özaydın’da hazırbulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER