Z.E.S teşekkür etti

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Kümede şampiyon olarak Ereğli 1. Amatör Kümeye yükselen Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yazılı bir açıklama yaparak sezonu değerlendirdi.

Z.E.S teşekkür etti

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Kümedeşampiyon olarak Ereğli 1. Amatör Kümeye yükselen Zonguldak EreğliSpor Kulübü yazılı bir açıklama yaparak sezonu değerlendirdi.

Yaşadıkları sıkıntıları dile getirenkulüp yönetimi şampiyonluk yolunda destek verenlere teşekkür etti. Zonguldak EreğliSpor Kulübünden yapılan yazılı açıklama şöyle;

‘Zonguldak Ereğli Spor Kulübü olarak2014-2015 futbol sezonunda 2. Amatör Kümede şampiyon olmanın mutluluğuyaşıyoruz. Bu şampiyonluğun Yönetim Kurulu Başkanımız Kaan Kocaman için ayrıcamanevi bir önemi olduğunu herkes biliyordu. Bu zorlu yolda bazı takımlarkendilerinin iddiaları olmamasına rağmen futbol dışı tavırlar sergileyerek bizizora sokmak istese de bizler uymadık. Şampiyonluk yolundaki rakibimiz Tertip Komitesiniaslı astarı olmayan ithamlar ile zan altında bırakma çabası da rakibimizin masabaşı politikasıydı. Ancak Allah’ın izni ile tüm çabalar futbolcularımız vehocalarımızın azmi ile sonuç vermedi. Bizler kulüp olarak her zaman beyefendigibi sahaya çıktık ve futbolumuzu oynadık. Asla hakeme, taraftara ve rakipoyuncuya bir saygısız tutum içerisinde olmadık. Bir futbolcuya yakışan ahlakısahaya yansıtan oyuncularımıza ayrıca teşekkür ederiz. Tüm bu süreçte yerigeldi maddi sıkıntılar yaşadık. Elbette tüm bu sıkıntıları yaşarkenşampiyonluğumuzda hem içeriden hem de dışarıdan büyük destek verenlerimizvardı. Öncelikle Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu olarak manevi desteğinitakımımızdan esirgemeyen Zonguldak Valimiz Ali Kaban’a şükran ve saygılarımızısunarız. Ayrıca Teknik Sorumlumuz Erkan Kılıçarslan’a, Antrenörümüz İlkerBozkurt’a, Eğitmenimiz Hüseyin Erbakıcı’ya, ve en önemlisi Takım KaptanımızYaşar Kaynar ve yine futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Tüm bu uğraşlarımız ile bize moralveren çok değerli basın mensuplarına kulübümüze verdikleri manevi güçten dolayışükranlarımızı sunarız. Her türlü açıklamalarımız ve maçlarımızda medyanınönemli gücünü bizlere hissettirdiler ve yaşattılar. Bu sezon maçlarımızatecrübeli hakemlerle önem verdiğini gösteren Zonguldak İl Hakem Kurulu’na datekrardan teşekkür ederiz. A Takım düzeyindeki maçlarımızda sergilenen tarafsızve cesaretli düdükler takdire şayandır. 2015-2016 futbol sezonunda Ereğli 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan takımımıza destek verecek olan ve maddimanevi gücünü yanımızda hissettirecek olanlara şimdiden teşekkür ederiz.’

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER