Z.e.s voleybolda gruplara hazır

Zonguldak Ereğli Spor Voleybol Takımı grup hazırlıklarını sürdürüyor.

Z.e.s voleybolda gruplara hazır

Zonguldak Ereğli Spor Voleybol Takımı grup hazırlıklarınısürdürüyor.

Bu kapsamda yaptığı hazırlık müsabakasındaBülent Ecevit üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Voleybol takımını 3 settemağlup ederek sahadan 3-0 galip ayrıldı.

(BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda oynanankarşılaşmanın ilk setinde üstünlüğünü ortaya koyan Zonguldak Ereğli Spor ilk seti25-15 önde tamamladı. İkinci sette ise toparlanan Alaplı Meslek Yüksek Okuluistediği oyunu sahaya tam olarak yansıtmayınca 23-25 mağlup oldu. Son sette iseoyunun başından beri üstünlüğünü koruyan Zonguldak Ereğli Spor 3.setide 16-25alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ÖmerDereli ‘Zonguldak Ereğli Spor iyi hazırlanmış. Gençlerle başarı eldeedeceklerine inanıyorum. Daha önceden tanıdığımız ve Alaplı Belediyespor’daforma giymiş oyuncuları da kadrosuna katmış. İnşallah istedikleri başarıyı eldeederler’ dedi.

Diğer yandan Zonguldak Ereğli Spor Kaptanı Burak Ertürk ‘biztakım oyunu oynamayı ilke edindik. Takımımızda arkadaşlık hat safhadadır. Dahaönce hem okul takımında hem de Alaplı Belediyespor’da birlikte forma giymişolmanın avantajını da iyi kullandığımızı düşünüyorum. Artık Mayıs ayındakigrupları bekliyoruz. İnşallah gruplardan bizden beklenmeyen başarılara imzaatıp döneceğiz. Başkanımız Kaan Kocaman’a da her zaman yanımızda olduğu içinteşekkür ediyorum’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER