Z.E.S'TEN AYNI TARİFE…

Z.E.S’TEN AYNI TARİFE…

Z.E.S'TEN AYNI TARİFE…

Karadeniz Ereğli U-19 Liginde maçlar devam ediyor.

Ligde liderliğini sürdüren Zonguldak Ereğlispor Cumartesi günü Karadenizspor ile karşı karşıya geldi. Bir hafta önce Alaplı Belediyespor’u 5-1 mağlup eden Zonguldak Ereğlispor aynı skor ile Karadenizspor’u da mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Ereğli Beyçayırı Sahasında oynanan maçın 24.dakikasında Zonguldak Ereğlispor’lu Umut Sefa Kakaz orta sahadan kullandığı frikiği jeneriklik bir gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Zonguldak Ereğlispor’un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karadenizspor 46.dakikada skora dengeyi getiren golü Zonguldak Ereğlispor ağlarına yolladı. 56.dakikada ise yeniden frikik kazanan Zonguldak Ereğlispor kaptan Emre Kartal ile skoru 2-1 yaptı. Üstünlüğü yeniden yakalayan Zonguldak Ereğlispor 78.dakikada Mert Er ile farkı 2’ye çıkartı. Karşılaşma 3-1 devam ederken 75.dakikada oyuna giren Ahmet Acar 90.dakikada ve 90+2’de şık 2 adet gol atınca skor 5-1 oldu.

Zorlu geçmesi beklenen maçtan 5-1 net skorla ayrılan Zonguldak Ereğlispor U-19 Liginde liderliğini sürdürdü. Zonguldak Ereğlispor gelecek haftayı BAY geçecek.   

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 06:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER