Z.e.s’ten Melo transferi

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü sezona erken ‘merhaba’ dedi.

Z.e.s’ten Melo transferi

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü sezona erken ‘merhaba’ dedi.

2014-2015 futbol sezonunda Ereğli 2. Amatör Kümede şampiyonolan Zonguldak Ereğli Spor 2015-2016 futbol sezonunu erken açtı.

Transfer çalışmalarına erken başlayan Yönetim KuruluGümelispor’dan Melo lakaplı Mehmet Fidan’ı kadrosuna kattı.

Erdemirspor alt yapısında yetişen ve uzun yıllarErdemirspor’da forma giydikten sonra takımın lav edilmesinin ardındanGümelispor forması giyen Mehmet Fidan, 2015-2016 sezonu için Zonguldak EreğliSpor’a imzayı attı.

Objektiflere Zonguldak Ereğli Spor forması ile poz veren Mehmet Fidan ‘ben başkanımıza geçtiğimiz sezondansöz verdim. Allah nasip ederse Z.E.S forması giyeceğim dedim. Nasip buseneyeymiş. Aslında takımda bu sene içinde farklı görevde bulundum. Bu yüzdenZonguldak Ereğli Spor’u kendi kulübüm olarak görüyorum. Allah sağlık verdiğisürece bu formayı uzun yıllar terletmeyi düşünüyorum’ dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ise ‘malumunuzdur,annemin rahatsızlığı nedeni ile çok keyifli olduğum söylenemez. Ancakkulübümüzü ailenin bir parçası gibi görüyor olmam nedeni ile elimden geleniyapmam gerektiğinin farkındayım. Mehmet bende yeri ayrı olan bir oyuncudur.Takıma onu sadece bir futbolcu gibi değil, takımda birçok sorumluluğu üstleneceğinibilerek alıyoruz. Kurucu Başkanımız Merhum Mehmet Kocaman’ın adını taşıyorolması ise bizleri ayrı bir duyguya sürüklüyor’ diyerek duygularını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER