Zonguldak Ereğli Spor rotayı belirledi

Geçtiğimiz yıl kurulan ve kısa sürede sportif çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Ereğli Spor teknik kadrosu yemekte bir araya geldi.

Zonguldak Ereğli Spor rotayı belirledi

Geçtiğimiz yılkurulan ve kısa sürede sportif çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekenZonguldak Ereğli Spor teknik kadrosu yemekte bir araya geldi.

Kısa bir süre sonraEreğli 2. Amatör Kümede mücadele edecek olan Zonguldak Ereğli Spor’un BaşkanıKaan Kocaman ve teknik heyet takımları ile ilgili radikal kararlar almak adınayemekte bir araya geldiler.

Gerçekleşen yemeğeZonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan, Erkek Basketbol Koç’uİhsan Gökçe Kaya, Bayan Basketbol Koç’u Gamze Elagöz Çapar, Badminton AntrenörüOgün Sinan, Erkek Futbol Yardımcı Antrenörü Hüseyin Erbakıcı ve ZonguldakEreğli Spor ailesine yeni katılan ve Sportif Gelişmelerden Sorumlu Antrenörİlker Bozkurt katıldı.

Takımın Futbol,Badminton, Basketbol ve Voleybol branşlarının yanında Bayan Basketbol ve BayanFutbol ile ilgili yapılacak olan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda ErkekFutbol takımının ligdeki şampiyonluğunun önemi deklare edildi. Erkek futboldahem 2.Amatör Ligde A takım düzeyinde şampiyonluk için çalışmaların tüm hızı ilesürdüğü belirtilirken U-19 2.Amatör Ligde de şampiyonluk parolası belirlendi.

Badmintonçalışmalarının hız kazanmasının yanında önümüzdeki günlerde diğer branşlarda daçalışmaların artacağı ve bölge gençliğine hizmet edileceği belirtildi.

Zonguldak Ereğli SporTeknik Sorumlusu Erkan Kılıçarslan ‘biz takım olarak her zaman bir aileolduğumuzu söyledik. Allah izin verdiği sürece bu aile var olmaya devam edecek.Hangi branşımızda bir eksiklik varsa hep birlikte oraya müdahale ediyoruz.Amacımız mücadele ettiğimiz branşlarda topluma yararlı birer bireyleryetiştirmek. Amacımızda hedefimizde spora ve gençliğe hizmettir. Bu yoldailerken Rabbin izni ile muvaffak olmak için hakka, hukuka ve maneviyata önemveriyoruz’ dedi.

BOZKURT, SPORTİFGELİŞMELERDEN SORUMLU

Zonguldak Ereğli SporBaşkanı Kaan Kocaman ‘ailemize yeni katılan saygı değer İlker Bozkurt hocamızaaramıza hoş geldin diyoruz. Takımımızdaki Sportif Gelişmelerden Sorumlu Antrenörolarak yer alacaktır. İlker hocamızın Teknik Sorumlumuz ve antrenörlerimiz ilebirlikte büyük başarılara imza atacaklarından şüphemiz yoktur. Tüm hocalarımızbranşlarında tek yetkili ve söz sahibidirler. Bizim anlayışımızda herkesinbildiği işi yapması yatmaktadır. Biliyorum ki branş hocalarımız işlerininehliler. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın’ dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER