Zonguldak Kömürspor takvimi hazırlanıyor

Zonguldak Kömürspor takvimi hazırlanıyor

Zonguldak Kömürspor takvimi hazırlanıyor

Zonguldak Kömürspor, kulübe maddi destek sağlamak ve aynı zamanda taraftarıyla bütünleşmek amacıyla takvim bastıracak. Takvimin üzerine alınacak reklamlardan ve satılacak takvimlerden kulübe gelir sağlanacak. 2 senedir devam eden ve her sene yaklaşık 90 bin TL gelir elde eden Zonguldak Kömürspor’da bu sene hedefin 200 bin lira gelir elde etmek olduğu belirtildi. 
Zonguldak Kömürspor yönetimi, kulübün ekonomisine katkı sağlamak amacıyla 2 yıldır yapılan Zonguldakspor takvimlerinin hazırlıklarına başladı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli yönetim, kulübe gelir getirmesi ve taraftarıyla bütünleşmek amacıyla takvim projesini hayata geçirecek. 10 bin adet takvim bastırmayı planlayarak mali sıkıntının bir nebze önüne geçmek isteyen yönetim, takvime alınacak reklamla en azından maliyetlerin karşılanmasını amaçlıyor.
Takvim üzerindeki alanlara reklam alacaklarını söyleyen Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner, “Takvim üzerine alacağımız reklam ve takvimlerin satışından elde edilecek gelirle kulübümüze maddi destek sağlayacağız. Takvim üzerinde 3 ve 5 bin liralık reklam alanlarımız var. Reklam vermek isteyenler bize ulaşıp hangi alana reklam vermek istediklerini söylemesi gerekiyor. Bununla birlikte 12 ay boyunca işyerleri ve evlerde asılı kalacak takvimlerle taraftarlarımızla bütünlük oluşturacağız. Firmalarımızı reklam vererek tüm Zonguldakspor’u sevenleri de takvim satın alarak projemize ve Zonguldakspor’umuza destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER