Zonguldak tenis deniz spor kulübünde madalyalar göz kamaştırdı

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası sona erdi.

Zonguldak tenis deniz spor kulübünde madalyalar göz kamaştırdı
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvası sona erdi. 

28 Mayısda Türkiyenin çeşitli illerinden aileleri ile birlikte gelerek 8 yaş gurubundan turnuvaya katılan 45 çocuğun katılımıyla şenlik havasında başlayan organizasyon daha sonra grup maçları ile devam etti. 86 oyuncunun katıldığı turnuva 9-10 yaş karşılaşmaları ile 31 Mayısa kadar sürdü. Ankara, Düzce, Sakarya, Samsun, Kırşehir, Trabzon ve Zonguldaktan toplam 131 sporcunun iştirak ettiği turnuvada zevkli ve çekişmeli maçlar oynandı.

Dereceye giren oyunculara madalyaları Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep ve Başkan Yardımcısı Rahmi Üder tarafından takdim edildi. Kapanış konuşması yapan Başkan Çetin Özçep, 1951 yılından beri bu tesislerde faaliyetlerini sürdürerek ülke sporuna büyük katkılar vermiş olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü güzel bir organizasyonu daha başarıyla tamamlamış bulunmaktadır. Tarihi boyunca kulübümüzdeki şampiyonalarda mücadele eden bir çok minik tenisçi daha sonra önemli başarılara imza atmıştır. Umarım bu güzel çocuklarımızda ilerideki parlak başarılarının başlangıcını burada yapmıştır. Ancak Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün genel felsefesi dereceler kazanmaktan önce çocukların centilmence ve barış içinde bu sporun içinde bulunmasıdır. İşte bu nedenle dereceye girsin girmesin bu tür organizasyonlarda yer almak çocuklarımız ve onları destekleyen siz velilerimiz için başarının en büyüğüdür. Kulüp başkanı olarak şahsım, Yönetim Kurulumuz ve Kulübümüzün tüm mensupları adına; Bu şampiyonada özveriyle görev yapan Başhakem Hayrullah Özcan ile yardımcıları Nehir Üder, Caner Parim ve Zekiye Altuntaşa, bizi izleyen basın mensuplarına, çocuklarımızı destekleyen siz sayın velilere ve emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü büyük fedakarlıklarla bu günkü çağdaş standartlara getirmiş olduğu bu güzel tesislerinde daha nice yıllar bu tür organizasyonları üstlenmeye devam edecektir dedi. 
Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER