Zonguldakspor'a Reklam Desteği

Zonguldakspor'a Reklam Desteği

Zonguldakspor'a Reklam Desteği

Zonguldak Kömürspor'un maçlarda giydiği  formalara bir destekde HSY Yapımı malzemelerinden geldi. Firma yetkileleri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan Zonguldak Kömürspor maç formalarının kol bölümüne, şirketlerinin ismi olan , 'HSY' reklamı verdi. 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından geçtiğimiz günlerde forma reklamı konusunda destek çağırısı gelmişti. Sezon başında buyuna sadece formanın üzerinde Yurbay Seramik'in reklamının bulunduğu formalara bir destekde HSY Yapımı malzemelerinden geldi. HSY Yapımı Malzemeleri Yöneticileri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan bugün Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile biraya gelerek formanın kol bölümüne reklam verdi. Öte yandan HSY yetkileleri Bülent Karakoç ve Serkan Yurtaçan, Kömürspor destek amaçlı VİP koltuklardan alarak takima destek verdi.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner; ''Bu firmalar memleketimizin firmaları''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu firmaların memleketimizin firmaları olduğunu söyleyerek, ''Formamıza reklam arıyoruz diye çağrıda bulunmuştuk. Sağolsun HSY yöneticileri Bülent ve Serkan bey maç formalarımızın kollarını reklam verdiler. Zonguldak Kömürspor'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu desteklerin çoğalmasını istiyorum. Formamızın üzerinde Yurtbay Seramik'inde reklamı var. Bunlar yerli sermaye memleketimizin firmalarıdır. Formamız sırtında reklam yok. Buradan tekrar çağırıda bulunuyoruz. Formamımızın sırtına reklam vermek isteyen sanayici işadamlarımız bizimle yada Hakan kardeşimizinle iletişime geçsinler. Devamını da bekliyoruz''dedi.

HSY Yönetici Serkan Yurtaçan; ''Şehirimizin takımına destek verdiğimiz için mutluyuz''

HSY Yönetici Serkan Yurtaçan, şehirin takımına destek verdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Zonguldak Kömürspor şehirimizin takımı. Anadolumuzun diğer şehirlerindeki Konya olsun, Trabzon olsun ve Kayseri olsun hep imrenmişizdir. Süper Ligde kendi takımlarını desteklemişlerdir. Bizimde şehirimizin takımına yürüdüğü yolda katkımız olduysa çok mutluyuz. İnşallah ilerleyn yıllarda Zonguldak Kömürspor'u Süper Ligde görürüz''diye konuştu.

HSY Yöneticisi Bülent Karakoç; ''Her zaman Kömürspor'un yanındayız''

HSY Yöneticisi Bülent Karakoç, her zaman Kömürspor'un yanlarında olduklarını belirterek, ''Zonguldak Kömürspor'a ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanımın dediğin gibi diğer esnaf ve işadamlarından Zonguldak Kömürspor'a destek istiyoruz. Bizlerde her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanında olacağız.''

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER