Zonguldakspor'lu futbolcular formalarını sahaya bıraktı

Zonguldak Kömürsporlu Futbolcular, Manisaspor Maçının Ardından Takıma Sahip Çikilmamasi Nedeniyle Formalarını Çikarip Orta Sahaya Bıraktı.

Zonguldakspor'lu futbolcular formalarını sahaya bıraktı

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, Manisaspor maçının ardından takıma sahip çıkılmamasını gerekçe göstererek, formalarını çıkarıp orta sahaya bıraktı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, bugün sahasında ikinci yarının açılış maçında Manisa FK ile 2-2 berabere kaldı.

Sezon başından buyana kadar paraları alamayan futbolcular şehrin ileri gelenlerinden göremedikleri destek nedeniyle formalarını çıkarıp ortaya sahaya bıraktı. Kırmızı-lacivertli futbolcuların bu hareketi ise tribünlerden büyük alkış aldı.

İHA

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 20:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekci futbolcular
Emekci futbolcular - 4 yıl Önce

Yahu bu para sorunu her zaman zonguldakta var maden ocagindan ALTIN cikiyor zonguldagin haline bak ne ile ugrasiyoruz bre burasi burasi maden şehri burasi emekci sehri ey siyasiler yıllarca zonguldagin oylarini alıp yatrim yapmadiniz oylari aldınız giitiniz ZONGULDAĞA SIRTINIZI CEVIRDINIZ fakat halk hicbir zaman emekci sehri sizlere sirtini cevirmedi maden ocaginin tekrar sahlanmasi gerekiyor acilen gerekirse doğalgazlari kapatıp kömüre geri donelim yani ne gerekiyorsa el ele verip eski günleri tekrar yaşarız

SIRADAKİ HABER