Zonguldakspor’a ceza yağdı

Zonguldakspor’a ceza yağdı

Zonguldakspor’a ceza yağdı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor ve Sancaktepe FK, 9 Şubat Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Müsabaka sonrasında taraftarın yaptığı çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’na sevk edilen Zonguldak Kömürspor’un cezası belli oldu. Öte yandan, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan’da PFDK’ya sevk edilmişti. 

PFDK’da alınan karara göre, taraftarların neden olduğu olaylar neticesinde toplamda 18 bin TL para cezası verildi. Ayrıca Teknik Direktör Serkan Afacan’a ise 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin para cezası verildi. 
Zonguldak Kömürspor’un cezası ile ilgili PFDK’dan yapılan resmi açıklama şu şekilde: “ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.'nin, 09.02.2020 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.-SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. antrenörü SERKAN AFACAN'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 19:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taraftar
Taraftar - 4 yıl Önce

Madem bu ceza taraftarlat yuzunden oldu haydi beyler pamuk eller cebe zaten takım maddi sıkıntılar icinde bu cezalar nerdirbe kardeşim yazikdegilmi arkadaşlar

SIRADAKİ HABER