1 METRE DERİNLİĞİNDE ÇUKUR OLUŞTU

1 METRE DERİNLİĞİNDE ÇUKUR OLUŞTU
gundemeregli.com
-Kdz Ereğli´de karayolunda 1 metre derinliğinde çukur açıldı. Açılan çukur nedeniyle kaza yaşanmaması için polis yolda işaretleme yaparak önlem aldı.
Zonguldak-Ereğli karayolunun Kavaklık Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde yaklaşık 40 santimetre çapında ve 1 metre derinliğinde çukur açıldı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine çukurun açıldığı bölgeye gelen polis ekipleri, yolda işaretleme yaptı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı spor salonunda kantin işletmeciliği yapan Zihni Gürle, yolun karşısına geçtiği sırada açılan çukuru fark ettiğini ve durumu hemen zabıta ve polise bildirdiğini söyledi. Gürle, “Yolun karşısına geçiyordum. İlk önce yol ıslak gibi geldi. Baktım ıslak değil, bir çökme olmuş orada. Duyarlı bir vatandaş olarak önce zabıtayı, sonra da polisi aradım. Onlar da sağ olsunlar hemen geldiler. Yola dubalar koyup gerekli yerlere de bilgileri aktardılar. Bir kazayı engellediysek, bir canı kurtarabildiysek ne mutlu bana” dedi.
Yoldaki çukur, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin girişimleri ile Karayolları ekipleri tarafından kumla doldurularak kapatıldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 05:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER