10 yıldır bu görevdeyim, en ufak yanlışım olmadı

Kdz. Ereğli’de Bir grup Ticari Taksi Sahibi,Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’e destek vererek, “Başkanımızın Bugün olduğu gibi yarında yanında olacağız “mesajını verdiler.

10 yıldır bu görevdeyim, en ufak yanlışım olmadı


Kdz. Ereğli’de Bir grup Ticari Taksi Sahibi, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’e destek vererek, “Başkanımızın Bugün olduğu gibi yarında yanında olacağız “mesajını verdiler.

Geçtiğimiz hafta sonu Mağdur olduklarını iddia ederek, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını basan Taksi şoförlerine, Diğer meslektaşları Tepki göstererek, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’e destek verdi.

Hafta sonu yaşanan olayda, Adliye ve Özel Echomar Hastanesi önüne taksi durağı açılması talebinde bulunan ancak isteklerinin reddedilerek mağdur edildiğini söyleyen Sahil ve Sümer Taksi çalışanları, Oda’ya giderek eylem yapmıştı. Dün, 7 taksi durağından yaklaşık 150 taksici, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na destek olmak için Oda’ya gitti.

Önceki hafta yaşanan olaylarda yanlış anlaşılmalar olduğunu dile getiren Başkan Civelek, “Geçtiğimiz günlerde meydana gelen ufak tefek yanlışlıklarla bizlerde sağduyulu davrandık, Bazılarının kışkırtmasından dolayı arkadaşlarımız bizleri suçladılar. Hiçbir arkadaşımızı rencide etmeden durumu anlatmaya çalıştık, Ama arkadaşlarımız bizleri yanlış anladılar ve yanlış anladıklarından dolayı da özür dilediler. Bizler eleştiriye açığız, Eleştiriler olacak, Bugün Cumhurbaşkanı ve Başbakan’da eleştiriliyor, buraya seçimle geldik, Seçimle geldiğimiz için tabiî ki eleştiriler olacak, fevri hareket etmeyeceğiz, Agresifliklerde olacak bizler olayları anlayarak dinleyerek çözeceğiz. Bugün sağolsun Bizlere inanan güvenen taksici kardeşlerimiz yanımızda destek olmaya geldi. ilk gün daha farklı davransaydık, burada büyük olaylar olurdu, Bizim sesimizin çıkmaması suçlu olduğumuzdan değil, Karşımızdaki arkadaşların olayları farklı şekilde anlamasından dolayı, karşımızdaki kişilerin bu olayları anlamasını bekledik, Ben 10 yıldır bu görevdeyim En ufak yanlışım olmamıştır ve bizler görevimizi en iyi şekilde yaptığımız için buradayız “dedi.

“BUNLARI ARAMIZDA ÇÖZECEĞİZ”

Önceki gün Ankara’ya çağırıldığını Belirten Civelek, Buradaki olaylar Maliye bakanlığına kadar gitmiş, Burada Rant mı? var diye bizleri çağırdılar. Bu konu ile ilgili bakanlarla, müsteşarla görüştük, Saatlerce Genel Başkanımızla istişarede bulunduk, Burada 2 arkadaşımız için 150 taksici Esnafımızı mağdur olacak, Bizler bu sorunu kendi aramızda çözeceğiz bunları düzelteceğiz” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ise yaptığı konuşmada, “Odamızda üzücü olaylar olmuştur, Bizler taksiciler derneği olarak kesinlikle bu olayları kabul etmiyoruz, Bugün taksici esnafı bu konuma geldiyse bunun en büyük mimarı oda başkanımızdır. Bizler 3 dönemdir başkanımızı seçtik, Bugünde yanındayız, yarında yanında olacağız, Bunlardan kimsenin hiçbir şekilde şüphesi olmasın, Biz başkanımıza sahip çıkıyoruz. Bizler başkanızdan memnunuz bugün taksici esnafının ne derdi varsa her zaman yanımızda olmuştur” dedi.

“BİZLER TAKSİCİ ESNAFI OLARAK TEPKİLİYİZ”

Diğer yandan Başkan Civelek’e destek veren taksi şoförleri’de tepkilerini dile getirerek, Buraya önceki gün akşam gelerek konuşan arkadaşların hiç biri mal sahibi değildir, kesinlikle konuşmaya hakları yoktur, odaya kayıtlı üyelikleri de yoktur. Bunlar neye göre hareket ettiler anlamış değiliz, bizler taksici esnafı olarak bu arkadaşlara tepkiliyiz”

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER