12.YIL ÇOŞKUSU DEVAM EDİYOR

12.YIL ÇOŞKUSU DEVAM EDİYOR
gundemeregli.com-
AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından AK Partinin 12. İnci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.
AK Parti Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından AK Partinin 12. İnci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Merkez Camisi önünde bir kutlama programı düzenlendi.
Kutlama programına Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kutlama programında konuşan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “ Ak parti olarak 2001 yılında bir hedef için yola çıkıldı. O tarihten bu güne kadar çok büyük değişikler oldu. 12 sene önce hayatımızda yaşadığımız dönemle bu gün ki dönemi çok iyi görüyoruz. Türkiye’nin Ak Partiyle ne kadar ihtiyacı olduğunu görmekteyiz. Hele bu kritik dönemde, orta doğuda karışıklığın olduğu dönemde Türkiye deki istikrarını bozulması için her türlü girişimin yapıldığı dönemde ülkenin AK Partiye AK Parti’ninde ülkeye bir bakıma ihtiyacın vardır” dedi
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, da konuşmasında, “Başbakanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayan prensibiyle kurulan partimiz Türk demokrasisi tarihinin çok önemli bir dönüm başlangıcı miladı olmuştur. Ak Parti Türkiye’nin sosyal, siyasi ve ekonomi alanlarda büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde dünya siyasi tarihinde eşine rastlanmayacak bir bicimde kuruluşundan çok kısa bir süre sonra halkımızın teveccühü ile iktidara gelmiştir. Ülkemiz büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşamıştır. İç ve dış politikaya eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir. Aradan geçen 12 yıllık süre içinde AK Parti yine dünya siyasi tarihinde eşine ender rastlanan bir şekilde girmiş olduğu üç genel seçimde her şeye rağmen oylarını arttırmaya muvaffak olmuş, yine bu süre içinde iki yerel seçimden de zaferle çıkmıştır.12 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’de her alanda yaşanan değişim ve dönüşüm ile ülke vatandaşının yaşam standartları yükselmiş, geleceğini görür duruma gelmiştir. Emeklisine, memuruna, işcisine, esnafına,çiftçisine,üreticisine her zaman sahip çıkan AK Parti bu anlamda devlet kaynaklarını hiçbir zaman vatandaşından esirgememiştir. Değerli Alaplılılar bizim varlık sebebimiz milletin ta kendisidir. Yani sizlersiniz. Millete hizmet kutsaldır ve bizim de tek amacımız millete hizmet etmektir bundan sonrada çalışmalarımızı büyük bir gayret içerisinde yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, partinin ilk üyesi ve parti kurulcularına birer teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket törenini ardından ise 12.yıl pastası partilerin katılımıyla kesildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2013, 07:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER