15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri fotoğraf sergisini gezdiler

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri fotoğraf sergisini gezdiler

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri fotoğraf sergisini gezdiler
Alaplı İlçesinde Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Oturarak Voleybol Kredi Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürlüğü tarafından açılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri konulu fotoğraf sergisini gezdi.
Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı Kredi Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürlüğü tarafından Yurt binasında açılan15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri konulu fotoğraf sergisini gezerek Yurt Müdürü Erhan Yavaş’tan bilgiler aldı.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Alaplı Öğrenci Yurdu Müdürü Erhan Yavaş, serginin açıldığı ilk günden bu yana özelikle öğrenciler büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Yavaş, “241 tane şehidimiz ve 2 bin üzerinde yaralımızın olduğu ve tüm Türkiye de çok derin izler bıraktığı bir hadiseyi yaşadık. Gelecek nesillere ve kuşaklara aktarmak gençlerin zihinlerinde bu tabloyu canlı tutmak adına kurumuz 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler resim sergisi açılışı yaptık diye konuştu.
Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut serginin çok önemli olduğunu inandıklarını belirterek, “15 Temmuz gecesi yaşadığımız bu haince saldırıyı genç nesillerin zihinlerinde diri tutmak ve onların bu hassasiyetler üzerinde yetiştirilmesi anlamında KYK böyle bir sergi açmış. Bu sergini çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu günün gençlerine bu hainlikleri ne kadar çok gösterebilirsek. Bunlar yarını büyükleri olarak ülkeyi yönetecek insanlar olarak çok daha sağlıklı kararlar verebilecekler”dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER