15 Temmuz Takvimlerde yaşatılacak

15 Temmuz Takvimlerde yaşatılacak

15 Temmuz Takvimlerde yaşatılacak

Kdz.Ereğli’de bir işyeri sahibi Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuzdakidarbe girişimini unutturmamak için bastırdığı yeni yıl takvimini müşterilerininyanı sıra yurt içi ve yurt dışında da vatandaşlara ulaştırıyor. İlçede 35senedir kuyumculuk yapan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi veBelediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu,15 Temmuz tarihindeki FETÖnün darbegirişimine Türk halkının birlik ve bütünlük içerisinde gereken cevabı verdiğinisöyledi. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuzuunutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını anlatan Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamasındaşu ifadelere verdi: Bu gerçeğin herkesin ev ve işyerlerinde asılı durmasıiçin 2017 yılı takviminde 15 Temmuz sürecine yer verdik. Darbe girişimininkahramanlarından Şehit Ömer Halisdemir ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsündehalkımızın bulunduğu fotoğraflar, şairimiz Mehmet Akif Ersoyun, Vuruluptertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rabb, ne güneşlerbatıyor sözünün de yer aldığı bir tasarım yaptırdık
10 Bin adet bastırdıkları takvimi müşterilerinin yanı sıra yurt içi ve yurtdışında da pek çok vatandaşa ulaştırma gayretinde olduklarını anlatanYazıcıoğlu, Almanya, Hollanda gibi bir çok ülkede yaşayan Zonguldaklıhemşerilerimiz ile Türkiyenin farklı yerlerinde bulunan yakınlarımıza,tanıdıklarımıza bu takvimleri ulaştırıyoruz. Bunun bir vatandaşlık göreviolduğunu düşünüyorum dedi.

Yazıcıoğlu, takvimi gören kişilerin kendilerini gerek işyerine gelerek gereksetelefonla arayarak kutladığını da kaydederek, Şu bir gerçek kiCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın hain girişimi vatandaşa duyurması ilebir ülke yıkılmaktan ve yok olmaktan kurtulmuştur. Bir kez daha şehitlerimizisaygı ve şükranla anıyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorumsözleri ile konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER